forum.dr-kwasniewski.pl

Działy Forum => Kuchnia Optymalna. => Wątek zaczęty przez: renia w 2015-01-17, 16:17:20

Tytuł: Pieczeń z mięsa wieprzowego ze śmietanką
Wiadomość wysłana przez: renia w 2015-01-17, 16:17:20
Jeszcze nie obliczone i nie zjedzone... 8) :wink:

http://optymalni.hol.es/kuchnia-optymalna.html
Tytuł: Odp: Pieczeń z mięsa wieprzowego ze śmietanką
Wiadomość wysłana przez: administ w 2015-01-17, 17:09:39
Możesz się zdecydować, czy mięso ma być gotowane, czy świeże?  :roll: :wink:
Pierwsze słyszę, aby mielone przyprawione gotować!  :shock:
Tytuł: Odp: Pieczeń z mięsa wieprzowego ze śmietanką
Wiadomość wysłana przez: renia w 2015-01-17, 17:13:24
Jak gotowane? Świeże, a potem pieczone.
Tytuł: Odp: Pieczeń z mięsa wieprzowego ze śmietanką
Wiadomość wysłana przez: administ w 2015-01-17, 17:15:49
Cytuję:
" Najlepiej to mięso to gotować dzień przed pieczeniem i pozostawić w lodówce, aby lepiej się połączyły składniki i przyprawy. "

:?
Tytuł: Odp: Pieczeń z mięsa wieprzowego ze śmietanką
Wiadomość wysłana przez: renia w 2015-01-17, 17:18:28
Zjadłam "przy"...powinno być "przygotować". :P
Tytuł: Odp: Pieczeń z mięsa wieprzowego ze śmietanką
Wiadomość wysłana przez: renia w 2015-01-17, 17:20:11
Już gra i buczy... 8)
Tytuł: Odp: Pieczeń z mięsa wieprzowego ze śmietanką
Wiadomość wysłana przez: administ w 2015-01-17, 17:22:13
A to dobrze, bo już myślałem, że po gotowaniu, to sitko do przecedzenia będzie potrzebne!  :shock:  :wink:

Przyprzy...  :lol: :lol: :lol:*
Tytuł: Odp: Pieczeń z mięsa wieprzowego ze śmietanką
Wiadomość wysłana przez: renia w 2015-01-17, 17:27:38
Dobrze, że zdobiłam błąd, gdyż w przeciwnym razie nie miałbyś się do czego przyczepić... :roll: :mrgreen:
Ale radzisz sobie świetnie... 8)
Tytuł: Odp: Pieczeń z mięsa wieprzowego ze śmietanką
Wiadomość wysłana przez: administ w 2015-01-17, 17:29:46
No wiesz, setki przepisów optymalnych wymyśliłem, więc wprawę mam.  8)
Tytuł: Odp: Pieczeń z mięsa wieprzowego ze śmietanką
Wiadomość wysłana przez: renia w 2015-01-19, 17:27:54
Pieczeń ta jeszcze lepiej nam smakuje na zimno, niż na ciepło. Nie jest sucha jak zwykłe mielone. :D