Jeszcze nie obliczone i nie zjedzone... 8) :wink:
http://optymalni.hol.es/kuchnia-optymalna.html
Możesz się zdecydować, czy mięso ma być gotowane, czy świeże? :roll: :wink:
Pierwsze słyszę, aby mielone przyprawione gotować! :shock:
Jak gotowane? Świeże, a potem pieczone.
Cytuję:
" Najlepiej to mięso to gotować dzień przed pieczeniem i pozostawić w lodówce, aby lepiej się połączyły składniki i przyprawy. "
:?
Zjadłam "przy"...powinno być "przygotować". :P
Już gra i buczy... 8)
A to dobrze, bo już myślałem, że po gotowaniu, to sitko do przecedzenia będzie potrzebne! :shock: :wink:
Przyprzy... :lol: :lol: :lol:*
Dobrze, że zdobiłam błąd, gdyż w przeciwnym razie nie miałbyś się do czego przyczepić... :roll: :mrgreen:
Ale radzisz sobie świetnie... 8)
No wiesz, setki przepisów optymalnych wymyśliłem, więc wprawę mam. 8)
Pieczeń ta jeszcze lepiej nam smakuje na zimno, niż na ciepło. Nie jest sucha jak zwykłe mielone. :D