Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Sz.Panie <bruford> i kontestatorzy ŻO

Zaczęty przez akselek, 2006-11-12, 15:04:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

elmo

Bruford ,mam pytanie osobiste  :roll:  tylko ,ze nie wiem jak wyslac wiadomosc na priv  :mrgreen:   ,czy ty tez masz skore jak noworodek  :D  :?:

Bruford

Cytat: elmo w 2006-12-06, 09:22:55
czy ty tez masz skore jak noworodek  :D  :?:

Zależy dla kogo.

elmo

Cytat: Bruford w 2006-12-06, 10:02:23
czy ty tez masz skore jak noworodek  :D  :?:

Zależy dla kogo.

Oczywiście... dla siebie  :D

elmo

Bruford , natknelam sie kiedys na ksiazke o Bruno Groning ( nie mam niemieckiej klawiatury,nad o sa dwie kropki)
i tam czytalam ,ze ten czlowiekmowil ,ze choroba nieuleczalna nie istnieje , ogole to nawet nie powinnismy myslec o tym ,ze nas trapi jakas choroba.Pisze w tej ksiazce o " uzdrowieniach na drodze duchowej" Sa tez dokumentacje ludzi ,ktorzy byli chorzy na nieuleczalne choroby i z tego wyszli.
Czy slyszales o nim?
Naprawde mnie zadziwia ludzki organizm ,ze czlowiek potrafi w cos tak mocno uwierzyc ,ze to ta wiara ratuje mu zycie,oszukac mozg ,wierzyc w wyzdrowienie...,czy to jest mozliwe ?
hmmmm....

lutonn

Moim zdaniem tak , to tak jak ze szczepionka  , to nie ona nas chroni przed choroba tylko nasz organizm , w ktorym tkwia ogromne mozliwosci, trzeba tylko umiejetnie podpowiedziec mu ze jest problem  :D :roll: :idea: :mrgreen:

Krystyna*Opty*

Bruford ,mam pytanie osobiste :roll: tylko ,ze nie wiem jak wyslac wiadomosc na priv :mrgreen:

Najedź myszką w wiadomości Bruforda na małą szarą ikonkę po lewej stronie obok niebieskiej i kliknij.

elmo

Drogi Przyjacielu Bruford.
Czy jesteś może w posiadaniu klawiatury? Pytam... bo... nic nie klikasz  :D
Jesteś,a jakoby Cię nie było  :D

elmo

Bruford ,może chociaż jakaś mała wskazówka.Co mam napisać ,żebyś mi odpisał ROTFL  :?: :idea:
Czy... może już zaczęłam pisać mądrze i poważnie  :?:  :idea:

elmo

Bruford ,mam poważne pytanie.
Słyszałam ,ze już nie robi się badania "krzywej cukrowej" podając do wypicia glukozę,dlatego(ponoć) ,że za bardzo obciążało to organizm.
Czy to prawda?
A jak prawda ,to dlaczego sie z tego sposobu badania wycofano?