Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Konkurs Mikołajkowy

Zaczęty przez toan, 2008-11-30, 11:29:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

Goska999

Cytat: adampio w 2008-12-01, 18:54:29
Cytat: Ewa w 2008-11-30, 16:20:59
A co to? Myslalam, ze tu juz zwycięzca konkursu oglosił swój triumf, a tu cisza  :) 

oglaszam swoj triumf!!!
Tak, to ja, zdobylem 1-sza nagrode.
adampio!!!!

Konkurs rostrzygnięty.!!!
Przyjmij również moje gratulacje. :P
Ja osobiście mam ŻYWIENIE OPTYMALNE i KSIĄŻKĘ KUCHARSKĄ , BARDZO CIEKAWE LEKTURY.
Wiecie kiedy niektórzy sięgają po te lektury - gdy nasza medycyna i lekarze zawodzą, wiem to po sobie!!!!!! :shock:

sylwiazłodzi

kodar

Cytat: adampio w 2008-12-01, 18:54:29
Cytat: Ewa w 2008-11-30, 16:20:59
A co to? Myslalam, ze tu juz zwycięzca konkursu oglosił swój triumf, a tu cisza  :) 

oglaszam swoj triumf!!!
Tak, to ja, zdobylem 1-sza nagrode.
adampio!!!!
gratuluje wygranej  :D :D

Ewa

Adam, wierze ci na słowo :D i gratuluję
Tomek cię zawiadomił, czy tylko się domyślasz?

To teraz zdradź, co zrobisz z nagrodą. Sam widzisz, że tu spekulacje na ten temat są :)

Ewa

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-01, 13:51:48

Hmm... Nie umiem określić, która jest dla mnie najważniejsza, bo każda z nich zawiera sporo ważnych informacji. Według mojego punktu widzenia wygląda to mniej więcej tak, aczkolwiek kolejność jest raczej chronologiczna
[...]

P.S. Ten post umieszczę również w wątku tematycznym "Książki, które wywarły największy wpływ na twoje życie", bo już dawno powinnam to zrobić, mimo że ów wątek jest tak zatrollowany...

Krysia, ty jak zwykle - baza danych na posterunku.
Nie mam dwóch ostatnich pozycji, niestety.

7. "DIETA OPTYMALNA  DIETA IDEALNA" - Marek Chyliński, Jan Kwaśniewski - czyli szersze
spojrzenie na fakty i mity nt. ŻO i innych modeli żywienia w oparciu o światowe piśmiennictwo.

8. "Jak nie chorować" - merytoryczne opracowanie problemu ludzkiej otyłości i miażdżycy, wskazanie ich przyczyn w złym odżywianiu; uzasadnienie dla stosowania ŻO w odzyskaniu zdrowia (w oparciu o obszerne piśmiennictwo); a także zbiór korespondencji (wraz z ksero dokumentów) dr. J.K. z decydentami mogącymi mieć wpływ na zmianę status quo.

Dla mnie najważniejsza jest książka "Żywienie Optymalne". Pierwszą przeczytałam. Jest treściwa i zawiera wszystko co trzeba na użytek diety.

pozdrawiam

adampio

Dziekuje wszystkim za gratulacje.

Krystyna*Opty*

Cytat: adampio w 2008-12-02, 13:52:08
Dziekuje wszystkim za gratulacje.

Ja też oczywiście gratuluję! :)

A przy okazji: Ja w tym konkursie nie miałam szans, bo w tym czasie jestem zajęta gotowaniem obiadu dla rodziny.
W niedzielę o 11:30, to chyba tylko chłopcy (i wolne dziewczyny) mogą sobie ogłaszać konkursy i się ścigać...   8)

Edyta

Jest takie powiedzenie ;"jak zespół nie umie grac,to na sprzet zwala wine"  :lol:

adampio

Cytat: Edyta w 2008-12-02, 14:54:16
Jest takie powiedzenie ;"jak zespół nie umie grac,to na sprzet zwala wine"  :lol:

zcyli z moim "sprzetem"  nie jest chyba tak zle!!! :lol:

Edyta

Cytat: adampio w 2008-12-02, 15:12:27
Cytat: Edyta w 2008-12-02, 14:54:16

zcyli z moim "sprzetem"  nie jest chyba tak zle!!! :lol:

No gdzieżby! I sprzet jak sie patrzy  i zespół znakomity  8) :D

toan

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-02, 14:48:25
o 11:30

Poprawna odpowiedź padła w niedzielę o godz. 13.41.
Nagrodę (Jak nie chorować?) wysłałem w poniedziałek rano.
Gratuluję zwycięzcy - Adamowi, a wszystkim osobom, które zechciały przesłać do mnie odpowiedzi (i wiele ciepłych słów przy okazji) - serdecznie dziękuję za tak liczny udział w konkursie!.
Życzę, aby Mikołaj o nas wszystkich pamiętał:D

Edyta

Cytat: admin w 2008-12-02, 15:34:38

Cytat: adam319 w 2008-12-01, 03:31:07

Na wszelki wypadek wyślę teraz tego maila, bo jak znam życie może nie być za późno skoro Admin jeszcze nie ogłosił wyników.
:-)

Adam! To tylko 13godz. i 50 min spóźnienia  :D Ale  nie ma co sie matwic ,bo nagrode zdobył Twój imiennik !  :D

adam319

Mógł być kłopot z którego chciałem „wybawić” Admina, bo zażyczył On sobie odpowiedź mailowo, a odpowiedź padła na forum, pewnie też nieraz w postaci wiadomości prywatnej.
Szkopuł polegał na tym by odpowiedzieć na maila z powiadomieniem o wiadomości prywatnej gdzie jak byk stoi „UWAGA: To jest tylko powiadomienie, nie odpowiadaj na ten email”. :-)

No ale na szczęście jest metodyczny Adampio, który dokładnie przeczytał regulamin konkursu i zrobił co nakazano.

Gratuluję refleksu i pewnie posiadania książek w postaci elektronicznej by łatwiej wyszukać cytat o który pytano.
8)

Edyta

Cytat: adam319 w 2008-12-02, 20:49:05
Mógł być kłopot z którego chciałem „wybawić” Admina, bo zażyczył On sobie odpowiedź mailowo, a odpowiedź padła na forum, pewnie też nieraz w postaci wiadomości prywatnej.
Szkopuł polegał na tym by odpowiedzieć na maila z powiadomieniem o wiadomości prywatnej gdzie jak byk stoi „UWAGA: To jest tylko powiadomienie, nie odpowiadaj na ten email”. :-)

No ale na szczęście jest metodyczny Adampio, który dokładnie przeczytał regulamin konkursu i zrobił co nakazano.

Gratuluję refleksu i pewnie posiadania książek w postaci elektronicznej by łatwiej wyszukać cytat o który pytano.
8)

Adam nic straconego,za rok znów Mikołaj  8)
Moze na Walentynki,Admin ogłosi jakis konkurs,a moze wczesniej jakieś jasełka bedą,to byłbys Józefem,ja z racji na swoje pochodzenie mogłabym być Marią,a Grizzly małym Jezuskiem  8)

kangur

Cytat: Edyta w 2008-12-02, 20:53:55
Adam nic straconego,za rok znów Mikołaj  8)
Moze na Walentynki,Admin ogłosi jakis konkurs,a moze wczesniej jakieś jasełka bedą,to byłbys Józefem,ja z racji na swoje pochodzenie mogłabym być Marią,a Grizzly małym Jezuskiem  8)

Chcialbym zobaczyc Grizzlego jako Jezuska.

Radzio

Cytat: toan w 2008-12-02, 15:34:38
Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-12-02, 14:48:25
o 11:30

Nagrodę (Jak nie chorować?) wysłałem w poniedziałek rano.
Gratuluję zwycięzcy - Adamowi, a wszystkim osobom, które zechciały przesłać do mnie odpowiedzi (i wiele ciepłych słów przy okazji) - serdecznie dziękuję za tak liczny udział w konkursie!.
Życzę, aby Mikołaj o nas wszystkich pamiętał:D

:lol: :lol: :lol:
Mikołaj, akurat. :D :lol: :wink: