Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Wynik głosowania

Zaczęty przez administ, 2011-10-10, 12:06:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Radziuuuu!
A nie za szybko Ty biegasz? :shock:

Blackend

Można poplątania nóg (też) dostać. ;)  :lol:

Radzio

Cześć Gośka! :D
  Oczywiście, mogą też być Optymalni Kandydaci z innych regionów. Jadnak nimi powinien zająć się ktoś inny. Nie masz potrzeby i obowiązku się rozpraszać. ;)
Z mojego doświadczenia i obserwacji licznych zawodów sportowych, w tym dużej rangi, jasno wynika, że Kolegium Sędziów i tak odwala skrajne noty wystawiane przez arbitrów poszczególnym zawodnikom i dopiero pozostałe poddaje analizie i ocenie. Nie ma to związku z wyborami, poza tym, że skrajnościami nie ma potrzeby się zajmować.
   Dziś tyle, Radzio. :D

Radzio

Tak! Jestem podobnego zdania Gosiu, że media na każdym etapie wyborczej procedury są nam zbędne, zwłaszcza, że będą niezbędne pozostałym Kandydatom. Nie ma potrzeby zachłystywać się oczywistym sukcesem, a listy powinny zawierać dokładnie tyle osób, ile potrzeba do zgłoszenia kandydatów +1. Nie szkodzi, że rozumnych jest więcej, te głosy będą należycie wykorzystane w dalszych etapach- nie znam powodu, aby je niepotrzebnie marnować. ;)
Gdybyś jeszcze miała jakieś uwagi, odpiszę natychmiast. Radzio :D

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2014-12-29, 16:33:26
Żebyś nie miał złudzeń Radziu, to jedynka na dowolnej liście przy przekroczeniu progu wyborczego, jedynka i dwójka przy 10% poparcia, jedynka, dwójka i trójka, przy 15% itd. Dobre jest też ostatnie miejsce na liście szczególnie dla celebryty.  Reszta to statyści.  8)
Dlaczego byłem statystą? Aby uświadomić niektórym, że można startować, ale żeby zaraz do czynów przechodzić i uwierzyć, że każdy może?  :shock: :roll: :wink:

myślę , że szanse  tu by były,  stowarzyszenie musiałoby  podjąć  rozmowy

http://www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/polacy-z-kresow-na-listach-pawla-kukiza

optymalni też są przecież anty systemowi   (  ?  )     - system  to   5 wio  i koryto

administ

A tego to nie wiem, bo Radzio już tu nie wchodzi, ale może będzie jednak startował...  8)

renia

Może w wyprawie na Wenus... :shock: 8)

administ

Tam to jest za gorąco... ;)