Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Zawroty głowy.

Zaczęty przez bredda, 2009-10-02, 20:49:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

adampio

Cytat: Meg w 2009-11-24, 21:48:17
Zaczełam przebudowe i jesytem na niej 9 dzien i mam zawroty głowy,słabosć i kołatanie serca,myśłe że to przez W,ale z moich wyliczen wynika że W jej dośc duzo,mam 168cm wzrostu waga 74kg,za dużo,a jem 70gr B,120grT,70W każdy pomyśli że to zadużo ale ,jedzac mniej T byłam ciągle głodna ,a jedzac mniej W ciagle chciało mi się słodkiego i miałam zawroty itd,najśmieszniejsze jest to że teraz nie czuje głodu ani oczoty na słodkie ,ale zawroty,kołatanie i słabość pozostaly i co ja mam z tym zrobić?

Informowalem wczesniej, nie gramy tytlko BTW 1:2,5-3,5:0,5. Jezele nie bedziesz przestrzegala zasad to zasady zaczna przesyrzegac Ciebie..........
Organizm zaakceptuje to co mu zalecisz, zaproponujesz. Pytam: dlaczego nie OPTYMALNE.

Zasada nr1 brzmi: stosujesz zasady ZO "odrazu". Nie ma okresu przystosowania, nie ma zlitoj sie, nie ma boje sie........ 

Meg

No tak adampio masz całkowitą racje,gramy gramami, staram sie zachowac proporcje,zaczęłam jeść tak jak piszesz BTW 1:2,5:0,5 ,oczywiście sa wahania,na śniadanie jem cały czas to samo bo to lubie, a jem 60g placków optymalnych z 20g masła,40g boczku surowego,który smaże ze 100g jajek i wychodzi mi B27,9:T62,4W6 wiec proporcje 1:2,24:0,47 Może być?Czy coś jest nie tak?Cały czas sie ucze wiec chętnie skorzystam z podpowiedzi i propozycji.Z góry Dziękuję :D

adampio

Postaraj sie utrzymac jako minimum T 2,5 raza B