Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Niemowlaki i dzieci na żo

Zaczęty przez Vikii, 2012-04-03, 10:35:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:lol:
No jak? A dla przykładu zebry, słonie i wymarłe tury? ;)

renia

I dinozaury dobite kamieniami... :? :lol:

admin

:shock:
Matko Bosko!
https://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/%C5%BCeberka-zalewam-popularnym-napojem-i-piek%C4%99-moje-dzieci-obgryzaj%C4%85-a%C5%BC-mi%C5%82o/ar-AA1kXYra?ocid=msedgntp&cvid=f928510276a045e5afa065307afcb3ff&ei=14 - żeberkami morduje własne dzieci i to dlatego, że "chętnie jedzą"!  :shock:
Co za wyrodna matka tak furtować własne potomstwo niezdrowym!  :(
Płatki śniadaniowe, kanapki z warzywami i liśćmi, owsianki, tosty, gofry z dżemikiem itp., a nie padlinę i to do tego świńską!  :shock: ;)

renia

Ale 6 łyżek ostrej papryki może człowieka spalić... :shock: A co dopiero dziecko... :lol: ;-)

admin

Papryka to pikuś przy 750ml udrażniacza do rur kanalizacyjnych! ;)
https://polki.pl/dom/porady-domowe,coca-cola-zastosowanie,10037026,artykul.html - sam praktykuję, jak "kret" nie daje rady... ;)

admin

U dzieci jest tak, że jak się wprowadza stałe pokarmy, starczy dać wybór, zawsze rzucą się na produkty zwierzęce pomijając kompletnie liście...  8)

renia

Jeszcze nie mają 'wiedzy"... :? :lol:

admin

:lol:
Bo instynkt ratuje zdrowie u nieskalanych procedurą medyczną... ;)

Blackend

I brak dostępu do mediów. ;)

Jarek

Cytat: admin w 2023-12-05, 08:34:13
U dzieci jest tak, że jak się wprowadza stałe pokarmy, starczy dać wybór, zawsze rzucą się na produkty zwierzęce pomijając kompletnie liście...  8)
Drapiezniki tak maja  :wink:

admin

I żadnych problemów z apetytem.  8)

Blackend

Potwierdzam, sprawdzone na własnych dzieciach.  8)
Nie ma czegoś takiego jak "niejadek" jak ja byłem sklasyfikowany.  :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2023-12-05, 13:31:28
I żadnych problemów z apetytem.  8)
Wiadomo, cud natury, a nie medycyna :wink:

admin