Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Lepsze spalanie

Zaczęty przez adampio, 2012-09-07, 13:06:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Dlaczego US...? :roll: ...na zdrowie się mówi... 8)

RafałS

Taki psikus.  :|
Na zdrowie!  :D

renia

:lol: jeśli psikus wychodzi na zdrowie to jest udany... :D

adampio

Widocznie mnie piskus nie wyszedl, bo juz mam poltora tygodnia zapalenie ucha czy cus tam. Antybiotyk ie pomogl i jutro ponownie wizyta u nic niewiedzacego lekarza.
Ponoc zlapalem bakterie na basenie. Ale kto to wie? Na razie jestem gluchy na lewe ucho!!! :lol: Fatalna sprawa. W biurze musza mi mowic wszystko dwokrotnie. :lol:

renia

U nas da do kupienia takie specjalne krople do uszu na rozpuszczenie woskowiny usznej czy coś takiego...one właśnie pomagają na zatkane ucho jak się nie słyszy...albo przepłukanie u laryngologa...(ja kiedyś dawno temu też tak miałam). Gdyby to było zapalenie ucha to antybiotyk by pomógł...

adampio

Lekarz stwierdzil zapalenie ucha srodkowego. Jak widzisz juz znalazl chorobe :lol:Niemnie jednak jest / byla to jakas bakteria. Wlasnie zamowilem wizyte u laryngologa i mialem szczecie bo ktos odwolal swoja wizyte i wskoczylem na jego miejsce juz we srode. Normalnie czeka sie pare tygodni.
Ale co tam dostalem kiszone ogorki, ktore dzisiaj przyjechalu do mnie.......same :lol:

renia

A co ogórki pomagają na uszy? :shock: :lol: :wink:

adampio

To sie okaze. Musze sprobowac wewnetrznych okladow z ogorkow kiszonych :lol: