Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Tania dieta optymalna?

Zaczęty przez Therion, 2008-02-27, 11:32:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

wielki krzy

apropos  zbieram baty na wielu forach politycznych lub gospodarczych  :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8)
jestem konserwatywnym liberałem tak dla formalności i nienawidzę  socjalizmu to odnośnie taniej  diety , jeśli wziąć pod uwagę  wszystkie aspekty działania tej diety jest najtańsza .chyba że ktoś "wie coś czego nie wie nikt" to co innego,proszę o niusy 8)

grizzly

Cytat: wielki krzy w 2008-05-25, 12:36:55
...apropos  zbieram baty na wielu forach politycznych lub gospodarczych  :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8)
jestem konserwatywnym liberałem tak dla formalności i nienawidzę  socjalizmu ...

Skoro nienawidzisz socjalizmu to juz Ciebie uwielbiam,
Wielki Krzy jestes dla mnie "MENDRCEM"  8)

Przepraszam wszystkich "komuszkow" za "hamstwo" 8)

Edyta

Potem połączył ich "pocałunek miłosci" i zyli długo i szcześliwie.

wielki krzy

Cytat: Edyta w 2008-05-25, 19:28:20
Potem połączył ich "pocałunek miłosci" i zyli długo i szcześliwie.
[/color

niestety żonaty jestem ,a to pech :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: toan w 2008-02-27, 15:15:05
Cytat: Therion w 2008-02-27, 11:32:31
Co najlepiej jeść tak by było tanio i zdrowo?

żółtka, podroby, podgardle, boczek, żeberka, masło, wywary mięsnokostne, słonina i jakaś "zielenina"... Na resztę szkoda pieniędzy 8)
Nie wolno jeść (no piszę jak JK :shock: :lol: ) żadnych przetworów mięsnych (szynka, baleron, parówki, kiełbasy) i podrobowych (pasztetowa, pasztety, salcesony i.t.p.), bo dziś są trujące  :? z uwagi na dodatki soi GMO i nie tylko.
O to to to...

Radzio

A jak z Państwa stołu jeszcze spadnie, to ... to, ... to ho, ho, ho!

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-10-15, 15:04:06
http://www.mariusz.waszak.pl/zdrowie/48.pdf  :D
A to chyba pisal jeszcze wedy kiedy byl szczuply i nie przekonany o szkodliwosci DO :D Teraz jest otyly ale wie, ze DO szkodzi :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Gavroche w 2013-04-25, 20:38:08
Cytat: toan w 2008-02-27, 15:15:05
Cytat: Therion w 2008-02-27, 11:32:31
Co najlepiej jeść tak by było tanio i zdrowo?

żółtka, podroby, podgardle, boczek, żeberka, masło, wywary mięsnokostne, słonina i jakaś "zielenina"... Na resztę szkoda pieniędzy 8)
Nie wolno jeść (no piszę jak JK :shock: :lol: ) żadnych przetworów mięsnych (szynka, baleron, parówki, kiełbasy) i podrobowych (pasztetowa, pasztety, salcesony i.t.p.), bo dziś są trujące  :? z uwagi na dodatki soi GMO i nie tylko.
O to to to...
A to a propos biedy w kraju i modnej diety wegetariańskiej, propagowanej przez kolegę Zyona ;)

Zyon

Tfu, a kysz, sam se miej takich kolegow  :lol: Z cieplymi wujkami nie koleguje  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

No dobra, postać znana redakcji, lepiej?  :lol:

Zyon

niech bedzie, ze wybitny umysl  :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-11-26, 19:44:20
niech bedzie, ze wybitny umysl  :D
O to to, "Transcendencja" - widziałeś?

Zyon

Widzialem :D Troche skopany ale da sie ogladac.
Work Buy Consume Die