Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Pieczeń z mięsa wieprzowego ze śmietanką

Zaczęty przez renia, 2015-01-17, 16:17:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Możesz się zdecydować, czy mięso ma być gotowane, czy świeże?  :roll: :wink:
Pierwsze słyszę, aby mielone przyprawione gotować!  :shock:

renia

Jak gotowane? Świeże, a potem pieczone.

administ

Cytuję:
" Najlepiej to mięso to gotować dzień przed pieczeniem i pozostawić w lodówce, aby lepiej się połączyły składniki i przyprawy. "

:?

renia

Zjadłam "przy"...powinno być "przygotować". :P


administ

A to dobrze, bo już myślałem, że po gotowaniu, to sitko do przecedzenia będzie potrzebne!  :shock:  :wink:

Przyprzy...  :lol: :lol: :lol:*

renia

Dobrze, że zdobiłam błąd, gdyż w przeciwnym razie nie miałbyś się do czego przyczepić... :roll: :mrgreen:
Ale radzisz sobie świetnie... 8)

administ

No wiesz, setki przepisów optymalnych wymyśliłem, więc wprawę mam.  8)

renia

Pieczeń ta jeszcze lepiej nam smakuje na zimno, niż na ciepło. Nie jest sucha jak zwykłe mielone. :D