Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Jerzy Turliński: 16. rok od przeszczepu nerki

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2016-05-24, 18:01:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: renia w 2016-06-02, 07:24:16
Po co mącisz?
Misje ma przeciez, zeby z cukrzycogennego i rakotworczego ZO popedzic ludzi na dedepe
Work Buy Consume Die


Diogenes z Synopy

Cytat: vvv w 2016-06-02, 01:53:10
Ja pozostanę przy swoim rozumieniu idei ŻO, że lwia część węglowodanów winna być jednak z produktów zalecanych czyli warzyw, mleka, owoców jagodowych, a nie tak po prostu ze zbóż, mąk i cukierniczki.
:wink:
pewnie można przytoczyć kilkadziesiąt argumentów w temacie nietolerancji mąki , a i kilkadziesiąt w temacie zdrowej trucizny WiO.    Ja jednak pozostanę przy tym, że głównie ilość robi różnicę (poza sporadycznymi wypadkami  :roll:)

administ

Ale "nietolerancja" mąki to wada genetyczna, która wkrótce nie będzie już dziedziczona.  8)
Tak bynajmniej słyszałem. ;)