Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Przewlekłe zapalenie migdałków

Zaczęty przez Eunice, 2007-03-09, 12:45:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

Edyta

Adaś.Niezły kalambur Ci wyszedł.Nie ma tu oklasków,bo bym wkleiła  8)

Edyta

Cytat: grizzly w 2008-09-28, 23:54:00

....a dodatkowo na "zdjecia" :P :P :P

Te zdjecia najbardziej wyprowadzają niektórych z równowagi -już nie wiedzą co wypisują .Boje sie coby się działo jakbym wkleiła zdjęcia krocza(nie uściślam czyjego).
Afganistan to przedszkole w porównaniu z tym co by tutaj się działo na Forum  8)

lekarka

... ser zapiekany z pomidorami i ziołami, ser panierowany smażony na patelni.
Może nas czytają osoby, ktore miały nieudane wejście w DO - te potrawy też mogą być dla nich, jak je lubą.

Edyta

Cytat: lekarka w 2008-09-29, 13:36:17
... ser zapiekany z pomidorami i ziołami, ser panierowany smażony na patelni.
Może nas czytają osoby, ktore miały nieudane wejście w DO...- te potrawy też mogą być dla nich, jak je lubą.

Masz na mysli tych,którzy zamiast słoninki i smalcu pili oliwe ? Bo chyba sery to normalka na DO  8)

Enka19

Wszystkiego najlepszego chłopcy!  :P

[załącznik usunięty przez administratora]

lj19

Dzięki Enka19......od razu ubyło mi ze 30 lat  :)

Edyta

Cytat: lj19 w 2008-09-30, 10:06:44
Dzięki Enka19......od razu ubyło mi ze 30 lat  :)

To w takim razie ile masz na tym zdjęciu? 60lat ?  :P -nie widać  8)

Enka19

lj19 w takim razie sprawiłam, że dzisiaj czujesz się jak zarodek ! 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lj19

może niekoniecznie zarodkiem...ale nastolatkiem  :)

kangur

Cytat: Enka19 w 2008-09-30, 10:18:56
lj19 w takim razie sprawiłam, że dzisiaj czujesz się jak zarodek ! 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Enka!
Ja tez sie czuje mlodziej, chociaz twoj dziadek to moj kolega. Popros go aby z tego upolowanego dzika wykroil Ci podgardle, karkowke, nerki, serce i watrobe. W akademiku to sobie upichcisz.
Spluwe to on niech trzyma w pogotowiu, bo mis zweszyl juz twoja krtan i nie tylko.

Enka19

Ja też się czuje młodziej, nie czuje że mam 19 ;-P
Mój dziadek to jest przeagent, biega poluje (biedne zwierzątka) i wogóle.. wygląda na 50latka  :)
Mój dziadzia to człowiek lasu hahah ;D
Jeszcze nigdy nie zjadłam wątróbki i wątpie że kiedyś zjem - ten zapach ooo fffuuuuuu!!!!

Edyta

Cytat: Enka19 w 2008-09-30, 11:03:04

Jeszcze nigdy nie zjadłam wątróbki i wątpie że kiedyś zjem ...

Zjesz  8)
Zupki i inne badziewia jakimi się odzywiasz spowodują ,ze zjesz ta watróbkę jeszcze ze smakiem i to wielkim  8)

lekarka

1.Mój dziadek to jest przeagent, biega poluje (biedne zwierzątka) i wogóle.. wygląda na 50latka  :)
2.Mój dziadzia to człowiek lasu hahah ;D

1. To mamy coś z Niego... albo On z Nas  :).
2. W mieście będzie problem, parki niewielkie  8).

men

Dzięki Enka  :) Jesteś pierwsza od której "usłyszałem" życzenia.

men

Enka19

:mrgreen: :mrgreen:
No i grejt.

Enka19

Lekarko doszła Ci gwiazdka, jesteś już Hero, awansowałaś. :wink: :mrgreen:

kangur

Mój dziadek to jest przeagent, biega poluje (biedne zwierzątka) i wogóle.. wygląda na 50latka  :)
Mój dziadzia to człowiek lasu hahah ;D

Pewnie dziadek smazy jadra z tych upolowanych zwierzatek na zagryche. Widzialem jak to robili weterynarze po wykastrowaniu koni albo wieprzow.
Patrzylem wowczas z obrzydzeniem. A teraz wiem dlaczego to robili. Tam jest najwieksza koncentracja Omega 3 (DHA), potrzebnego do budowy komorek mozgowych i nerwowych.

Enka19

.............. :shock: :? jassssne......
Nie smaży na szczęście jąder. Na 100% NIE SMAŻY jąder .. bez przesady...
A poluje z  weterynarzem on też nie smaży na bank!
To nie Fear Factor... :mrgreen:

Enka19

Ale jeśli Pan chce to dam Panu telefon do dziadka i jak nastepnym razem upoluje dzika to dam Panu znać,Pan do niego zadzwoni i za darmoche dostanie jądra dzika?!??!?
:mrgreen: