Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Szczepienia -za i przeciw

Zaczęty przez sylwiazłodzi, 2007-04-16, 08:57:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

renia

renia

Cytat: admin w 2018-02-20, 21:07:42
Teraz kliknie każda, bez dwóch zdań.  8)

Chyba jednak "muszem"... :lol: i się "skuszem"... 8)

Zyon

Work Buy Consume Die

Radomiak

Gavroche

Albo ma dostęp do rzetelnych danych i logicznie myśli. 8)

vvv

nie i tylko ale
i logicznie znaczy pragmatycznie też czasami
bo żeby się kopać z koniem to chyba prądem
ale gdzie koń a gdzie prąd
:wink:

administ

Maniek

Cytat: admin w 2018-03-09, 14:45:40
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/ten-kraj-będzie-pierwszym-na-świecie-który-całkowicie-wyeliminuje-jeden-rodzaj-raka-dzięki-szczepieniom/ar-BBK0WcJ?ocid=spartanntp - proszę bardzo, jakie wspaniałe wieści!  :shock:
A tu straszą te biedne nastolaty, aby się nie szczepiły, bo pięć set+ może nie wypalić!  :shock: ;)

"Dzięki programowi darmowych szczepień, który doprowadził do drastycznego spadku prognozowanej liczby zachorowań na ten rodzaj nowotworu."

O szczepieniach nie mam pojęcia, ale intryguje mnie ciekawa konstrukcja cytowanego z artykułu zdania. "Drastyczny spadek prognozowanej liczy zachorowań"
To chyba coś nowego  :shock: :D

administ

:lol:
Któryś z tvn też dwa tygodnie temu prognozował, że tydzień temu miało być 15 stopni na plusie i było, ale na minusie... ;)

Blackend

administ

No ale jak?  :shock:
To tak jakby nadużywającym alkoholu pozwolić chlać gdzie chcą i kiedy chcą, a nawet jeździć autem... ;)

renia

Ja jestem za dobrowolnością szczepień... :D

administ

A kogo to interesuje...  :? ;)

Blackend

A ja za chlaniem co się chce i gdzie się chce. ;)  8)

renia

Cytat: admin w 2018-03-22, 19:21:26
A kogo to interesuje...  :? ;)

Na pewno nie farmację, ale mnie... :P Jeśli większość będzie miała takie zdanie, to może zrezygnują z tego obowiązku...

Jarek

Dobra Zmiana chce obowiązkowych szczepień. Jestem na tak, bo oni coś przynajmniej robią dla ludzi, a nie jak tamci. :lol: