Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Jak dobrzy ludzie zamieniają się w złych

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-04-25, 14:45:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Nom. To ta planeta, ma swoje ograniczenia. Trza się unieść i ho ho ho...  :)

Gavroche

renia

Coś Ty? :shock: Bez nas wszędzie jest źle... :wink:

RafałS

Ja to się cieszę że na Marsie nie żyjemy. Dalej od słońca... Tam jeszcze większe chamstwo byłoby.  :wink:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2014-02-04, 20:45:26
Ja to się cieszę że na Marsie nie żyjemy. Dalej od słońca... Tam jeszcze większe chamstwo byłoby.  :wink:
Strach pomyśleć co wyczynia się na Neptunie 8)

RafałS

Słyszałem że zaledwie pół tego co na Posejdonie.  :wink:

Gavroche

Radzio

A znawcy kosmosu uważają, że raczej odwrotnie. Głupstwa bliżej słońca się wyrabia, oczywiście chodzi tu tylko o niewtajemniczoną w arkana większość "wyrobników". ;) 8) Ale mogę się mylić. :D

:roll:
Wziąłby "taki i owaki" słomkę między zęby, za owcami po halach poganiał nieco, czy gomóły sera podźwigał jak ketle, znaczy popracował uczciwie troszkę, Mózg przy tej okazji porządnie dotlenił, to i dziecinną radość z tego co je by zauważył i na intelekt u owej większości życzliwiej łypnął. ;) :D Ale mogę się mylić, wtedy próżne moje zaloty. :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: Tomkiewicz w 2007-05-15, 19:33:30

Może słowo dealer jest zbyt mocne ? A aptekarz ? Dla wielu tzw "Najświętszych Optymalnych" apteki to jeden z piekielnych kręgów, gdzie lekarze i farmaceuci realizują spisane krwią pacjentów cyrografy - tak więc też tam sprzedają dealerzy ? A nagła potrzeba kupna plastrów , bandaży , czy potrzebnych w krytycznych momentach antybiotyków ?

Tomek

Mamy najwięcej aptek Europie

http://www4.rp.pl/artykul/1202860-Przybywa-aptek.html

Będziemy potęgą !

Blackend

renia

Prawie w każdym markecie jest apteka... :roll: W naszym mieście większość aptek jest w rękach jednej rodziny... (skromnie mówiąc - niebiednej 8))

Blackend

No i dobrze, bo może przynajmniej podatki tu płacą w przeciwieństwie do marketów. ;)  :lol:

renia

Wczorajsze wypowiedzi Gowina w TV podobały mi się. Patrzy realnie, myśli lokalnie...
Broni polskiego biznesu, a nie "zagramanicznego"...

MariuszM

Cytat: renia w 2015-05-21, 23:22:32
Prawie w każdym markecie jest apteka... :roll: W naszym mieście większość aptek jest w rękach jednej rodziny... (skromnie mówiąc - niebiednej 8))
Jak widac znaja sie na bussinesie :) z czym to sie je.

renia

Właśnie. To co się powszechnie je służy aptekom... :roll: :?

Diogenes z Synopy

Cytat: MariuszM w 2015-05-22, 06:25:59
Cytat: renia w 2015-05-21, 23:22:32
Jak widac znaja sie na bussinesie :) z czym to sie je.

Zgadza się . To jest biznes  b perspektywiczny. Tacy ludzie nie wchodzą w ciemno.

Niemczycki planuje lekową ofensywę

W ciągu 4-5 lat biznesmen chce wprowadzić CHC do pierwszej czwórki europejskich firm farmaceutycznych, produkujących na zlecenie kapsułki miękkie

http://pulsbiznesu.pb.pl/3725571,97552,niemczycki-planuje-lekowa-ofensywe

http://www.polskieradio.pl/42/273/Artykul/1148444,Niemczycki-planuje-lekowa-ofensywe-Chce-powalczyc-z-najwiekszymi-firmami

MariuszM

Cytat: renia w 2015-05-22, 07:04:16
Właśnie. To co się powszechnie je służy aptekom... :roll: :?
Sprzdajesz to u siebie w sklepie ,wiec.jest fair :D Lancuch pokarmowy bussinesu :)

Gavroche

Mirek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-06-23, 12:04:47
bez tortur życie nie byłoby życiem

http://www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/dowodca-tornado-bez-tortur-zycie-nie-byloby-zyciem-video

Znak czasu czy co?

Idzie nowe:
"...„Nasza filozofia jest taka: jeśli jesteś gotów umrzeć, to masz prawo zabijać. Jeśli jesteś gotów cierpieć tortury – masz prawo torturować. To jest sprawiedliwe. Jeśli jesteś tylko odbytem, to wąchaj tylko odbyt. A każdy, kto wali w nos, powinien być gotowy przyjąć cios. Jeśli tego nie potrafisz, nie umiesz sam połykać swojej krwawej śliny – to nie bij. A ci, którzy potrafią znosić ból, mają też prawo torturować”. ..."

Pozostaje mieć nadzieję, że do nas nie dojdzie.

No i uczyć się "ich" metod i filozofii.
Nie żeby "ich" prześcignąć.