Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Pytanie do pochlebców!

Zaczęty przez adax, 2007-07-02, 13:31:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

adax

Witajcie wielcy zwolennicy Toana i jego świty - zanim w przypływie świętego oburzenia zmieszacie mnie z błotem i zapewnicie (co już raz uczynił Toan, że na DO to nawet wady anatomiczne się naprawiają - tylko czemu JK do tej pory nie odrosły włosy skoro cebulki na pewno cudownie się odbudowały?) że DO to jedyna droga do zdrowia, zbawienia i prawomyślności odpowiedzcie jak wyglądają wyniki eksperymentu mającego na celu udowodnienie wpływu DO na poziom moralny człowieka.
Na tym forum swego czasu rozpisywano się w temacie wpływu DO na centralny układ nerwowy (mózg) i próbowano udowodnic (idąc za tekstem JK), że faktycznie wszelkie nieprawości i zdemoralizowanie są efektem złego odżywiania (ach ile było wspaniałych cytatów z książek JK) .
Więc zapytuję jak tam słynne badania (ponoć miała być pisana rozprawa doktorska w tym temacie) prowadzone na więżniach!
Jakież to wyniki osiągnięto, że ich nikt nie opublikował na tymże forum?
Czyżby wielcy nieobecni (bruford & s-ka) których serdecznie pozdrawiam - mieli rację ??????

toan

:D - proszę wszystkich Użytkowników, aby nie odpisywali na ten wątek.

adax

Bardzo szybka i jak mniemam mordercza reakcja Sumienia .... :shock:

evosonic

Cytat: adax w 2007-07-02, 13:31:46
Witajcie wielcy zwolennicy Toana i jego świty - zanim w przypływie świętego oburzenia zmieszacie mnie z błotem i zapewnicie (co już raz uczynił Toan, że na DO to nawet wady anatomiczne się naprawiają - tylko czemu JK do tej pory nie odrosły włosy skoro cebulki na pewno cudownie się odbudowały?) że DO to jedyna droga do zdrowia, zbawienia i prawomyślności odpowiedzcie jak wyglądają wyniki eksperymentu mającego na celu udowodnienie wpływu DO na poziom moralny człowieka.
Na tym forum swego czasu rozpisywano się w temacie wpływu DO na centralny układ nerwowy (mózg) i próbowano udowodnic (idąc za tekstem JK), że faktycznie wszelkie nieprawości i zdemoralizowanie są efektem złego odżywiania (ach ile było wspaniałych cytatów z książek JK) .
Więc zapytuję jak tam słynne badania (ponoć miała być pisana rozprawa doktorska w tym temacie) prowadzone na więżniach!
Czyżby wielcy nieobecni (bruford & s-ka) których serdecznie pozdrawiam - mieli rację ??????

kocham  Ciebie i wszystkich na tym  forumie  :) naprawde  :) nawet tego starszego pana na nicku T   :)
ps. twoj post jest smieszny  :lol: :lol: ale ja wiem ze jest smieszny DLATEGO ZE WIEM  !
ps2. caly czas taka sama PAN EVOSONIC  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ps815 Toan ........................................................ :( :( :( :( :( :( :( :( :(  usun go , takich slow nie warto wywolywac  , poz [kwiat]

evosonic

milej nocy pozdrowienia dla was wszystkich l

lutonn

Adax no co ty "rozplakusiales " sie czy co !! "marnotrawni " moga wrocic kiedy tylko zechca , a moze juz sa!? :D :D

lekarka

Czy powyższy post Lutonna jest ironiczny czy mi sie tak wydaje?

lutonn

zastanawiam sie  :D ale raczej nie!! :D

evosonic

Cytat: evosonic w 2007-07-02, 21:58:37
Cytat: adax w 2007-07-02, 13:31:46

kocham  Ciebie i wszystkich na tym  forumie  :) naprawde  :) nawet tego starszego pana na nicku T   :)
ps. twoj post jest smieszny  :lol: :lol: ale ja wiem ze jest smieszny DLATEGO ZE WIEM  !
ps2. caly czas taka sama PAN EVOSONIC  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ps815 Toan ........................................................ :( :( :( :( :( :( :( :( :(  usun go , takich slow nie warto wywolywac  , poz [kwiat]

starszego pana na nicku M , mialo byc  :twisted:

mateoosh12

"adax>jak wyglądają wyniki eksperymentu mającego na celu udowodnienie wpływu DO na poziom moralny człowieka?" - ja uważam, że takiego wpływu nie ma.

toan

nawet tego starszego pana na nicku T 

Evosonic
To podświadomie tak czasem wychodzi, że np: zamiast M wpisuje się T :wink:.
Bardzo się cieszę, że myślisz ciepło o tym Forum i nie tylko  :D

toan

Cytat: lutonn w 2007-07-02, 22:46:52
...moze juz sa!?...

OCZYWIŚCIE, że są i Tomkiewicz i bruford - po kilka godz dziennie na tym Forum jako "gość" i kibicowali adaxowi natychmiast po napisaniu tego postu przez kilkadziesiąt minut... Jak dzieci... :lol:.
Dla nich między innymi nie chowam "wolnych tematów", aby nie potrzebowali się rejestrować na tym Forum 8)

elmo

Evosonic-dziewczę(bo jakoś niektórzy biorą ją za pana/ten nick pewnie się im kojarzy z płcią męską  :D  ) wychodzi z założenia ,że; "kto się czubi ,ten się lubi" -czy jakoś tak.... :P  :lol:
pozdr

elmo

Cytat: toan w 2007-07-03, 08:43:33
Cytat: lutonn w 2007-07-02, 22:46:52
...moze juz sa!?...

OCZYWIŚCIE, że są i Tomkiewicz i bruford - po kilka godz dziennie na tym Forum jako "gość" i kibicowali adaxowi natychmiast po napisaniu tego postu przez kilkadziesiąt minut... Jak dzieci... :lol:

Jakby byli dziećmi,to mogłabym wkleić emotkę,która się śmieje.Ale to ludzie całkiem dorośli,to zupełnie zmienia postać rzeczy.Zamiast takiej emotki napisałabym "żenada",bo co innego jest grać z dziećmi w piłkę będąc w średnim wieku lub starszym,a co innego jest przyklaskiwanie głupocie :? .

lutonn

Musza byc  bo kreca film "tanczacy z trolami" :D

toan

usun go , takich slow nie warto wywolywac  , poz [kwiat]

Nie usuwam stąd nikogo, bo zaraz będzie o "kneblowaniu ust" i "banowaniu" na Forum Kwaśniewskiego, choć jest tak z tym "banowaniem" jak i z wieloma innymi plotkami na temat DO.
Przy pewnym poziomie zaburzeń CUN - u niektórych osób o określonych predystozycjach charakterologicznych, sama rozmowa na temat Diety Optymalnej może pogłębić te zaburzenia, czego wielokrotnie byłem światkiem - nawet na tym Forum :lol:

toan

Cytat: lutonn w 2007-07-03, 08:54:35
"tanczacy z trolami" :D

:lol: - rozbawiłeś mnie lutonn. Dziś będzie piękny dzień, choc pada :D

elmo

Cytat: lutonn w 2007-07-03, 08:54:35
Musza byc  bo kreca film "tanczacy z trolami" :D
Albo pracę doktorską piszą  :P
A podobno jeden z nich robi następną specjalizację z troli.No ,tyle tych specjalizacji,kto by pomyślał-jaki mondry człek!  :lol:

lutonn

Jesli sie uczestniczy w jakiejs  sprawie to czasami trzeba jej bronic w sposob skrajny , bo licho nie spi ,  :D

elmo

Cytat: toan w 2007-07-03, 08:59:01
.... choc pada :D

...a gdzie tam...wydaje mi się ,że to niemożliwe.U mnie nie pada  :D