Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Ciekawostki prasowe

Zaczęty przez zbynek, 2007-08-16, 09:25:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

A topniejące lodowce powodują potop czy suszę... :roll: :lol:

Jarek

:lol:
Badania sa konieczne- kto ma takie pytania ogarniac?

admin

Blackend

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Jak ktoś może bezwstydnie podpisać się pod takim stekiem bzdur?  :shock:  :?

renia

Cytat: Zyon w 2023-06-04, 12:03:32
Znowu mieso  :lol: :lol: :lol:
https://zywienie.abczdrowie.pl/jest-rakotworcze-prowadzi-do-udar-wystarczy-50-g-dziennie

A badani byli szczepieni? :roll: Chcą zmniejszyć produkcję mięsa, to muszą tak pisać... :?
Fajne komentarze są pod artykułem... :lol:

Blackend

Cytat: Zyon w 2023-06-04, 12:03:32
Znowu mieso  :lol: :lol: :lol:
https://zywienie.abczdrowie.pl/jest-rakotworcze-prowadzi-do-udar-wystarczy-50-g-dziennie

Za chwilę uruchomią drony, które będą monitorować czy aby ktoś po cichu nie griluje w ogródku.  8)

admin

To już działa, ale w innym kraju - gdzieś w Beneluksie chyba...  8)

Blackend

20 euro od grilla, czyli bogaci mogą mięsa do syta, a biedota co najwyżej kartofle. ;)

admin

A bo "fit55" drogo kosztuje.  :(
Ciekawe który naród europejski się pierwszy zbuntuje? ;)

Blackend

Zbuntować to nie wiem, ale który rozwali to wiem na pewno. ;)  :lol:

Blackend

Dziwne, ponieważ niemiecka firma produkująca turbiny do wiatraków ma teraz zamówienia na 8 lat do przodu i buduje już oddział w Polsce.  8)

admin

A bo wtedy to "ruski gaz" był teges, a wiatraki nie, bo ptaki i nietoperze ponoć masowo padały od wirujących skrzydeł... ;)  :lol:
Jak "ruski gaz" już jest "trefny" to wiatraki wracają do łask. Tylko nie dla drobnych przedsiębiorców, co wiatrak albo pięć sztuk chcą postawić, a dla koncernów, co hektary morza obstawią tysiącami...  8)
Ale to nie na moją głowę.   :?

Blackend

Nie wpuszczą do tak intratnych biznesów "Kowalskiego", to jest zarezerwowane do elit typu Kulczyk, Walter, Solorz i tak dalej i tak dalej i jeszcze paru.

admin

Teraz jest modny "biogaz", bo ponoć "ogranicza produkcję CO2" - normalnie jak "susza w Afryce..."  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2023-06-05, 09:33:49
Teraz jest modny "biogaz", bo ponoć "ogranicza produkcję CO2" - normalnie jak "susza w Afryce..."  :lol:
Przejmują temat żeby potem go udupić oczywiście. Jak wszystko w systemowym wydaniu.