Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Masło

Zaczęty przez Matti, 2007-09-03, 19:09:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

anakin

A
Cytat: renia w 2014-08-24, 18:10:51
Jutro pewnie połowa osób z Forum będzie miała na obiad karkówkę panierowaną smażoną na maśle... 8) (ja dopiero we wtorek :lol:)

Ja przez niejedzenie karkówki (nie jem mięsa grubo przeszło 6 miesięcy) i przez siedzenie przed komputerem nawet do 10 godzin dziennie i zarzucenie "siłowni"... Schudłem strasznie. :| Całe szczęście, że buźkę nadal mam ładną...

Dziś się wyżyłem - 59/60 kg przy 172/173 cm. Najwięcej zgubiłem mięsa w ramionach.

(http://funkyimg.com/i/K9V2.jpg)

Zdjęcia z przedwczorajszej nocy. Wzięto mnie z zaskoczenia. :| Tak czy inaczej mam podejrzenie, że niejedzenie mięsa (konkretnie karkówki) nieco mnie odmięśniło. No chyba, że mi mus "pakować" przez całe życie, bo inaczej obwody w dół (bo taki typ konstytucyjny "ektomorficzny"?)... Tedy to już teraz daję sobie spokój. Wolę robić inne rzeczy w tym czasie. 8)

PS Ale słyszałem też, że niektórzy grubną od pracy przy komputerze i dopada ich niepohamowana chęć na colę, pizze, makaron, itp...

administ

:shock:
Ale za to kresa czarna dobrze widoczna!  :wink: :mrgreen:
I sierści brak.  :?

anakin

Sierści na klacie i nogach brak mi z natury na całe szczęście, a nie bo się golę. Za to na tyłku i nogach natura nie była już dla mnie taka łaskawa i tam jestem mocno owłosiony. :| Od pasa w dół jestem "małpeczką".

anakin

Sierści na klacie i plecach*

TFU!

Radzio

Gavroche

Cytat: anakin w 2014-08-25, 11:47:16
A
Cytat: renia w 2014-08-24, 18:10:51
Jutro pewnie połowa osób z Forum będzie miała na obiad karkówkę panierowaną smażoną na maśle... 8) (ja dopiero we wtorek :lol:)

Ja przez niejedzenie karkówki (nie jem mięsa grubo przeszło 6 miesięcy) i przez siedzenie przed komputerem nawet do 10 godzin dziennie i zarzucenie "siłowni"... Schudłem strasznie. :| Całe szczęście, że buźkę nadal mam ładną...

Dziś się wyżyłem - 59/60 kg przy 172/173 cm. Najwięcej zgubiłem mięsa w ramionach.

(http://funkyimg.com/i/K9V2.jpg)

Zdjęcia z przedwczorajszej nocy. Wzięto mnie z zaskoczenia. :| Tak czy inaczej mam podejrzenie, że niejedzenie mięsa (konkretnie karkówki) nieco mnie odmięśniło. No chyba, że mi mus "pakować" przez całe życie, bo inaczej obwody w dół (bo taki typ konstytucyjny "ektomorficzny"?)... Tedy to już teraz daję sobie spokój. Wolę robić inne rzeczy w tym czasie. 8)

PS Ale słyszałem też, że niektórzy grubną od pracy przy komputerze i dopada ich niepohamowana chęć na colę, pizze, makaron, itp...
Ale zdechlak.

Ewa

A co to? I kto to?

Gavroche

Cytat: Ewa w 2014-08-30, 16:36:48
A co to? I kto to?
Tors gladiatora Anakina :lol:

MariuszM

Ewa

administ

W wątku "Masło"  :shock:  :lol:
Kocham to Forum!  :wink: :mrgreen:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-08-30, 20:30:24
U nas przy grze w Domino mówiło się "masełko" na kość z dwoma gładkimi polami.
Płaski i gładki jak masłko - od biedy ujdzie  :lol:

renia

Cytat: admin w 2014-08-30, 20:30:24

:D

Pamiętam jak 6 lat temu ono Cię wkurzało. Chciałeś je zamknąć. Ja już proponowałam, żebyśmy sobie wybrali innego Admina... 8) :lol:

Blackend

Cytat: Gavroche w 2014-08-30, 21:16:44

A u nas "mydło".  8)

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-08-30, 21:19:57

A u nas "mydło".  8)
A tak, faktycznie, "mydełko" też mówili :D
Ale mydło w wątku "Masło"?! ;)

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-08-30, 16:44:31
Cytat: Ewa w 2014-08-30, 16:36:48
A co to? I kto to?
Tors gladiatora Anakina :lol:

To ten co mnie chcial bic mimo 2 metrow wzrostu i 90 kilo wagi?
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Gavroche w 2014-08-30, 21:22:49
Cytat: Blackend w 2014-08-30, 21:19:57

A u nas "mydło".  8)
A tak, faktycznie, "mydełko" też mówili :D

Temat się rozmydla... :?

Blackend

Cytat: Gavroche w 2014-08-30, 21:22:49

Wszystko się zgadza. ;)  :lol:

renia

...idzie jak po maśle... :D

Zyon

w sensie, ze maslak?  :lol: