Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Poradnik 100 diet

Zaczęty przez Ryjek, 2007-11-27, 22:50:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

toan

Cytat: Ryjek w 2007-11-30, 12:53:58
Jest tu jakiś wątek z nr konta albo czymś takim do opłat za utrzymanie serwera i domeny? Chciałbym coś dorzucić.  8) Sam nie tak dawno rejestrowałem domenę .pl i wykupowałem serwer. To trochę kosztuje.

Chętnie wykładam pieniądze na domenę z własnej kieszeni, bo to dość tania promocja Diety Optymalnej na cały Świat, ale jeśli w "Dolinie Muminków" obowiązuje odliczenie 1% od dochodu na Organizacje Pożytku Publicznego - to proponuję wpłatę na to konto: http://optymalni.org.pl/infopage.php?id=301&PHPSESSID=20ee203ac9e5341a2e47ab78f4da15a9

PS
Dziękuję za propozycję i chęci - to bardzo miłe.  :D
Wszystkich, co płacić będą podatek dochodowy - zachęcam do właty 1% na dowolną OPP. Nawet drobna wpłata może wspomóc tych, którzy na to zasługują.

Ryjek

Cytatale jeśli w "Dolinie Muminków" obowiązuje odliczenie 1% od dochodu na Organizacje Pożytku Publicznego...

W Dolinie Muminków nic nie obowiązuje, wszystkie muminki są wolne i robią co chcom. Nie mniej jednak z chęcią sobie nawzajem pomagają.  :wink:

anakin

Cytat: toan w 2007-11-30, 08:09:03
Cytat: Ryjek w 2007-11-29, 22:42:37
www.dr-kwasniewski.pl .  :mrgreen:

Domenę rejestrował kilka lat temu Pan Wojciech Kowalczyk (który myślał, że lek. med. to dr) i był jej właścicielem przez pierwsze trzy lata, ale po opty-przygodach ze Stowarzyszeniem, z www.optymalni.pl i kilku innymi przypadkami, postanowiłem przejąć domenę "dr" na własność - ot tak dla spokojności, aby mnie później żaden handlarz nie podkupił  8) I tak już zostało. Ostatnio dostałem ofertę, że kwasniewski.com jest do sprzedania, ale nie przewiduję żadnej komercji...

PS
Nawet jeśli JK byłby profesorem, to nie zmieniałbym nazwy domeny. SIŁA PRZYZWYCZAJENIA  :wink:

Ha! Dobrze wiedzieć.  8)

anakin

Cytat: toan w 2007-12-02, 20:32:52
Cytat: Ryjek w 2007-11-30, 12:53:58
Jest tu jakiś wątek z nr konta albo czymś takim do opłat za utrzymanie serwera i domeny? Chciałbym coś dorzucić.  8) Sam nie tak dawno rejestrowałem domenę .pl i wykupowałem serwer. To trochę kosztuje.

Chętnie wykładam pieniądze na domenę z własnej kieszeni,

Zawsze przed 24.02. ;)

anakin

http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=2818.msg31804;topicseen#msg31804

Temat zamknięty, więc napiszę tutaj. "Prace nie odpowiadają profilowi tygodnika." :(