Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Nasza rzeczywistość.

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-01-26, 15:50:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: admin w 2015-08-13, 09:07:11
Wyjątkowa kreatura.  8)
Moglbym znalezc pare cytatow, ale mi sie nie chce, Adam i tak mu bedzie wierzyl, bo to zgodne z jego pogladami.
Work Buy Consume Die

administ

Syndrom odstawienia od Teścia!  :shock: :?

Zyon

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-08-13, 09:08:10
Cytat: Zyon w 2015-08-12, 20:55:24
Tutaj wierze Ziebie,

nie tylko Ty.  Gadałem ze znajomą ( no wiesz, w pewnym wieku to o chorobach się gada ;-)   )  .  Nie jadła  jajek. Posłuchała w internetach Ziębę, książkę kupiła  i  ...  je 24 jajka na tydzień  :shock:  . Teraz nie wiem czy Zięba nie pędzi do koryta lud? Nie sądzę, żeby nie wiedział. Albo całkowicie odjechał i wierzy w to, że miażdżycy nie ma się od K2MK7, D3, niskiej homocysteiny, małej ilości wapnia.  Może mniejsze zło, jest lepsze?  A lud słucha go .  Jest przekonywujący i ma dobry marketing. Tak od pewnego czasu, to pierwszy wieszcz, o takim posłuchu.
Ju zo nim kiedys rozmawialismy, i tutaj pisalem i na dzieciach, ze Zieba mimo, ze moze ma i dobre intencje i wlasny interes glownie na celu, to robi jednak krecia robote. To wpychanie supli kuchennymi drzwiami, bo te wszystkie "odpowiednie" do sytuacji witaminki "specjalne" typu K2MK7, D3, C-lewoskretna  itp to tez sa produkty farmacji dla tych, ktorym sie nie chce dostarczyc tego z pozywienia. Ze sposobu narracji Zieby prosci ludzie wnioskuja, ze suple lecza i efektem tego jest to, ze na fb, w grupach optymalni czy optymalni sportowcy jest pelno ludzi ktorzy zra gigantyczne ilosci tych "witaminek" myslac, ze sa na DO i ze to droga do zdrowia. Te witaminki to ciagle sa reklamowane w Niezwyklym Swiecie, Czawrtym Wymiarze, Natura i Ty i paru posmach a ceny nie sa specjalnie niskie, ja bym wolal za 79 zl zamiast 100 kapsulek "specjalnie wyselekckonowanej" D3 czy K2MK7 kupic sobie za te kase 150 jaj.
Work Buy Consume Die

administ

A wcale nie, bo nawet Renia zaczęła śrutować i nic się jej złego nie dzieje! ;)  :lol:

Zyon

A dala te resztke pestek Adamowi? Bo juz przestala a Adam na zdrowy budyn bedize mial w sam raz  :D
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2015-08-13, 09:12:33
znaczy niegroźny przypadek dla nauki medycznej.  8) ;)

za krótko, jeszcze się nie skapnęli.  ;-)    albo za mała skala.  W sanatorium jak się spytasz o dietę Kwaśniewskiego, to pani dietetyk zamyka oczy i zatyka uszy, i udaje głupka, że nic nie wie o takowym.  Druga pani od jadłospisów, o wszyscy świeci! to pani nie wie co tam się jada? !  sam tłuszcz, to może zabić      :shock:

Towarzystwo cukrzyków po 150 kilo  przy stoliku  jęczy z przerażenia na widok masła. A na pytanie czy te owoce i surówki, które je pan od 30 lat pomogły coś ( specjalna dieta )  ,  uzyskasz odpowiedź jedynie  -  że to zdrowe    ;-)

renia

Cytat: admin w 2015-08-13, 09:20:25
A wcale nie, bo nawet Renia zaczęła śrutować i nic się jej złego nie dzieje! ;)  :lol:

Co śrutować? :roll:

administ

Zapytaj koolesia, jak nie wiesz... ;)  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: Zyon w 2015-08-13, 09:18:27
Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-08-13, 09:08:10
Cytat: Zyon w 2015-08-12, 20:55:24
Tutaj wierze Ziebie,
kupic sobie za te kase 150 jaj.

pod warunkiem, że od kur, którymi opiekuje się kogut ;-)

administ

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-08-13, 09:27:11
Cytat: admin w 2015-08-13, 09:12:33
znaczy niegroźny przypadek dla nauki medycznej.  8) ;)

za krótko, jeszcze się nie skapnęli.  ;-)    albo za mała skala.  W sanatorium jak się spytasz o dietę Kwaśniewskiego, to pani dietetyk zamyka oczy i zatyka uszy, i udaje głupka, że nic nie wie o takowym.  Druga pani od jadłospisów, o wszyscy świeci! to pani nie wie co tam się jada? !  sam tłuszcz, to może zabić      :shock:

Towarzystwo cukrzyków po 150 kilo  przy stoliku  jęczy z przerażenia na widok masła. A na pytanie czy te owoce i surówki, które je pan od 30 lat pomogły coś ( specjalna dieta )  ,  uzyskasz odpowiedź jedynie  -  że to zdrowe    ;-)

Jak Zięba zalegalizuje marychnę do celów leczniczych, to żadna dieta nie będzie potrzebna, bo po skręcie zapomina się o wszelkich problemach, w tym zdrowotnych.  :lol: :lol: :lol:

Diogenes z Synopy

renia

Cytat: admin w 2015-08-13, 09:29:23
Zapytaj koolesia, jak nie wiesz... ;)  :lol:

Znowu coś o mnie pisze, :shock: czy to te stare pestki z tamtych lat... :roll: :lol:

administ

Nie wiem, na DD nie zaglądam, bo forum zdechło, żadnych ciekawych linków nie podają...  :?

Zyon

Grzegorz znowu wpadl z nowymi teoriami, ale tam nie mam z kim gadac juz.
Work Buy Consume Die

administ

Szkoda, tyle fajnej rozrywki odpadło...  :?

Jarek

Cytat: admin w 2015-08-13, 10:11:09
A było ?  :lol:

Jarek

Może będzie powtórka  :lol:

administ

Cytat: Jarek w 2015-08-13, 10:13:13
Cytat: admin w 2015-08-13, 10:11:09
A było ?  :lol:

No pewnie!
Tam z pierwszej ręki serwowali najnowsze wieści od Doktora typu: chory na raka krtani, chory na czerniaka, chory na raka jelita grubego, a w ogóle to już zmarł... ;)  :lol:
Na mój temat tez było śmiesznie, począwszy od rozsyłania fotoszopa z moją podobizną, że alkoholik, rozwodnik, dziwkarz, narkoman, a na zabronieniu wstępu Jarmołowiczowi na jego forum kończąc...  :lol: :lol: :lol:
No i ten cooleś od "chomąta" i "peruki", że o śrutowaniu Reni nie wspomnę.
Komy na całego.  :D

Jarek

To ludzie o dobrym sercu ,strażnicy prawa i wiary ,takie barany Boże  :lol:

administ