Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Nasza rzeczywistość.

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-01-26, 15:50:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

To jest szukanie teorii spiskowych. Powinni przywrócić fotoradary, bo pożyczają pieniądze na 500+, ale mówią, że nie... ;)  :lol:
Ktoś tam w pisie szkolił się pewnie na stypendium w Elronie.  8)

Blackend

A gdzie tam, to jest jazda bez trzymanki tak długo jak się da, byle Naczelnik był zadowolony.  :lol:

administ

:lol:
Ale ponoć jest deflacja, więc spoko. ;)  8)

Blackend

Znowu lokomotywy staniały?  :shock: ;)  :lol:

administ

Blackend

Faktycznie, dawno do salonu nie zaglądałem. ;)

administ

California niżej bańki już kosztuje!  8)
Dlatego nie wypada kupować...  :? ;)

Blackend

A to dlatego wiceprezes PZU już nią nie jeździ.  :shock: ;)

administ

Ale jakoś dziwnie wymawiają imię tej kobiety w tvpis i nie tylko, jakby po polsku nie umieli!  :?
Zamiast normalnie -Teresa, to kombinują jakoś Tszerese, czy jakoś tak!  :shock: ;)
To pewnie z zamiłowania do anglosaskiego.  :lol:

renia

"Tszeszczy" w uszach od tego... :? :lol:

administ

No takie buraczane towarzystwo, co teraz mają eventy zamiast spotkania lunch zamiast obiadu i design zamiast wyglądu!  :shock:
Na dzień dzisiejszy, moja skromna osoba, jeszcze tego nie jest w stanie zaakceptować...  :lol:
Ale jest to wygodne bo , od razu wiem z kim mam do czynienia i to jest też spoco.  8)

renia

Dawniej wrażenie sprawiało wstawianie łacińskich słówek albo zwrotów, a teraz angielskim szpanują... :lol:
Dobrze, że ja się go uczę, bo nikt by ze mną nie chciał rozmawiać i nie zapraszaliby mnie na żaden event... :?

administ

W każdym razie Reniu, w przyszłym roku nie będziesz organizować spotkania w Ostrzycach, tylko właśnie ten event, jakby co. ;)
Bo trzeba iść z postępem i osiągnięciami...  :lol:

Jarek

:lol: :lol: :lol:
To bardzo cenna informacja . :lol:

renia

Cytat: admin w 2016-07-14, 08:57:38
W każdym razie Reniu, w przyszłym roku nie będziesz organizować spotkania w Ostrzycach, tylko właśnie ten event, jakby co. ;)
Bo trzeba iść z postępem i osiągnięciami...  :lol:

Event z lunchem to będzie zaraz inna ranga... :shock: 8)
Trzeba będzie w Hotelu Gołębiewskim na Mazurach to zrobić, aby było OK... 8) :lol:

administ

A mają tam chociaż real butter do breakfast? :roll: ;)

Blackend

Ładna dziewczyna, to mogę sobie popatrzeć, a że jestem przygłuchy, to nie moja wina. ;)