Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Nasza rzeczywistość.

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-01-26, 15:50:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mirek

Samoloty fajne se kupiliśmy. F16 + offset.

administ

Fakt, ruski sprzęt lepszy i tańszy, ale "doktryna" nie pozwala.  8)

Blackend

Cytat: Zyon w 2016-07-26, 08:36:43
"za darmo" to dzisiaj w morde nawet ciezko dostac :D Trzeba wybic ludziom z glow myslenie, ze cos moga dostac "za darmo". Wprowadzic ekonomie i Szkole Austriacka do szkol :D

W demokracji z rządami ludu pracującego miast i wsi - niemożliwe.  :?  8)

administ

Ale za 500+ to prawie wszystko można, tylko "koryto+" nie wyszło... ;)  :lol:

Blackend

A się Naczelnik wystraszył nagle, nie poznaję gostka.  :lol:

administ

To obawa o utratę "władzy" tak działa.  8) ;)

Zyon

Cytat: admin w 2016-07-26, 08:41:32
:shock:
To w końcu popierasz 500+, czy płeło lub inną liberalną patologię, bo można się już pogubić!   :? ;)
Nie popieram zadnej komuno-darmochy  8)
Work Buy Consume Die

administ

:D
Rozumiem, ale jak dają to trzeba brać! ;)

Diogenes z Synopy

nie bierzesz, wykluczasz się ze społeczeństwa. Nadchodzą czasy zrzutów pieniędzy z helikoptera. I to nie żadna bajka, ino rzeczywistość bardzo bliska.  Piniążki na konto wpływają tylko za to, że się żyje.   8) :lol:

renia

Niesprawiedliwe. Na nieboszczyków też powinni dawać, bo pomniki, kwiaty i znicze też kosztują... 8)
I oczywiście dodatki na utrzymanie psa, kota czy innych pupili... 8).

Blackend

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-07-26, 12:03:29
nie bierzesz, wykluczasz się ze społeczeństwa. Nadchodzą czasy zrzutów pieniędzy z helikoptera. I to nie żadna bajka, ino rzeczywistość bardzo bliska.  Piniążki na konto wpływają tylko za to, że się żyje.   8) :lol:

Bosko, bo to jak za PRLa.  :D
Tylko szkoda, że tak dobrze żarło i naraz zdechło.  :? ;)

renia

Ja za PRL-u nie miałam w pracy lekko. 8) Pracowałam w banku, a tam zajęcia nigdy nie brakowało. Wszystkie firmy zadłużone były i jeszcze kolejne kredyty brały. Od kierowniczek wzwyż nic nie robiły oprócz przeglądu prasy kobiecej. Jeszcze nas młode wysyłały nieraz w kolejkę po mięso na kartki... :? :lol: Same mogły w godzinach pracy do fryzjera wychodzić.
A u nas jak saldo nie wychodziło na zero (byłam w rachunkowości) to szukałyśmy błędu do skutku i za nadgodziny nikt nie płacił...A jak był przydział nagród, to tylko dla kadry... :lol:

Jarek

No jestem pełen podziwu ,że człowiek potrafi tyle znieść .W ZOMO tez mieli podobnie  :lol:

Blackend

Cytat: renia w 2016-07-26, 13:43:53
A jak był przydział nagród, to tylko dla kadry... :lol:

A tu się akurat w żadnych systemach nie zmienia. ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-07-26, 14:06:43
Cytat: renia w 2016-07-26, 13:43:53
A jak był przydział nagród, to tylko dla kadry... :lol:

A tu się akurat w żadnych systemach nie zmienia. ;)
A tutaj płacą co rok 2000 tysiaki jak się nie choruje .Uważam że to dobra zmiana

Blackend

Policja też uzdrowiła pracowników jak przestała płacić 100% wynagrodzenia na L4.  :lol:

administ

A co Donalda o pozwolenie mają pytać? :roll: ;)

renia

Może Donald by za tłumacza robił... :roll: :lol: