Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

*** Chat, pogawędki, komentarze, aktualności. ***

Zaczęty przez adam319, 2008-02-11, 02:39:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

toan

Wczoraj spytałem nasze dziecko, czy nie zna jakieś ciekawej strony w Internecie dla każdego, bo te nutritiondata, lancet ,PANS, AJCN, BBC, CNN, www.coś-tam  :wink: - serdecznie mnie znudziły!.
No i zna z "lekcji informy" :shock:: - www.gry.pl - każdy tam znajdzie coś odprężającego dla siebie :roll:. Miłej zabawy!

Edyta

Moje dzieci też tam sobie grają.
Jest tam chyba jakieś "ubieranko,przebieranko" -to dla dziewczynek  :) (polecam Ewie  :) )
Uważać trzeba na wiry  :idea:

toan

Edyta!,
Ewie - raczej nie, ale jeśli masz "procek" "spoko"...  :wink: :mrgreen:

Edyta

Jestem chyba jakaś ociemniała,bo nie jazę o co chodzi z tym "prockiem"  :idea:

PS. Ubieranko przebieranko jest bardzo fajne  :) Można też chyba tam malować paznokcie...

toan

No właśnie coś dla dziewcząt i nie tylko :wink:
A dzieko do mnie: "no Tysiu, na Twoim "procku" to wszystko pójdzie..."
Ja nie mam doświadczenia na takich stronach, ale jak nasze dziecko mówi o "procku" - to uważam, że to istotna informacja...!
Myślę jednak, że pomylił "procka" z "łączem", ale nie wypada mi "dołować" własnego dziecka!.  :evil: :cry:
Jest wyjątkowy!  8)

Edyta

Jest wyjatkowy  :)
Jak każde dziecko dla swoich rodziców  :) Tak to już jest  :)

Jakiś rok czasu temu,albo dwa lata temu, moje córki jeździły na działkę i tam były tulipany i one się nimi zachwycały.
Zachwycały się do tego stopnia,że moja młodsza córka mając 4 chyba lata,kazała starszej córce napisac "www.tulipan.pl",a ona napisała i "wyskoczyła" strona ze sklepami erotycznymi (czy coś w tym stylu) . Ja zareagowałam :wyłączyłam stronę i zabroniłam tam wchodzić i wpisywać takie strony.
Moje córki nie wiedziały o co mi chodzi.
Wychodząc kiedyś do sklepu(tata spał po nocce ,a one same buszowały przy kompie) ,spojrzałam tylko ,a one wiedziały o co chodzi.
Wyszłam do przedpokoju i słyszę ,że moja młodsza córka Urszulka mówi szeptem do Zuzi ,aby weszła na stronę "www......",a ja wpadłam i mówię "ja wam dam!"   :D

kodar

http://www.jetztspielen.de/,to ulubiona stronkach moich dzieci i moja,Edyty,moze  znajdzie sie cos dla was???  :) 8)

Blackend

Hej - jak gry to tylko http://www.kurnik.pl/

polecam szczególnie literaki (odpowiednik scrabble) tam siedzi głównie moje dziecko ;)
świetna gra na nauke ortografii

Blackend

Cytat: Edyta w 2008-02-12, 14:13:31
Dla Blackenda  :)

http://pl.gamehero.com/games/themafia/

hehe no w sumie trafiłaś - "Ojciec Chrzestny" (The Godfather) to jeden z moich ulubionych filmów ;)

Edyta

Kiedyś "siedziałam" na "kurniku" ,grałam w warcaby  :P

Edyta

Ewa

adam319

Cytat: toan w 2008-02-11, 12:34:18
Dla dorosłych - to może "Włatcy móch" (...)

Miałem nadzieję :-) na wątek z bykami, ale niech będzie tutaj.

http://www.youtube.com/v/cqRTrlGJ288

Halina Ch.

Czesia to nawet ja lubię posłuchać.

Mówcie co chcecie ale dzieci najbardziej lubią gry w realu, szczegulnie gdy więcej uczestników bierze w tym udział.

Ryjek

Cytat: grizzly w 2008-02-15, 18:22:24
Cytat: Edyta w 2008-02-15, 17:43:44
....To mi nie daje spokoju i prosze o wyjasnienie,jesli ktoś coś wie na ten temat....

A mnie nie daje spokoju, dlaczego "Ryjek leje w ryjek" :?: :roll: :mrgreen:

Beeeeeeeeek! Hik?

Hej niedźwiedź,  :wink:

Dzisiaj z rana usłyszałem, że oto nasze ptaszyny powracajom z dalekich krajów i oto tym samym wiosna nadchodzi - "sratatata" pomyślałem - a tu proszę - wchodzę na forum i co widzę? Niedźwiedź przerwał sen zimowy. Czyli albo wiosna albo zapas tłuszczu się skończył. Tak czy siak, każdy powód dobry by się napić czegoś rozgrzewającego.  :mrgreen:

adam319

Cytat: Ryjek w 2008-02-16, 14:19:39
No o to chodzi, że zbyt wyraźnie - i to do tego stopnia, że aż niektórych w "oczy kole". ;)

Jest fajne zadanie wymagające wyraźnego spojrzenia :-) w wątku o edukacji, 2ch wytrawnych userów podeszło do zagadnienia bardzo ostrożnie :-)

grizzly

Cytat: adam319 w 2008-02-16, 14:37:36
Jest fajne zadanie wymagające wyraźnego spojrzenia :-) w wątku o edukacji, 2ch wytrawnych userów podeszło do zagadnienia bardzo ostrożnie :-)

Adam Ty lepiej napisz jak to jest z kobietami w Chinach.
Co zaobserwowales(u kolegow 8) :lol: :P)?

Czy Chinki leca na Polakow(bialych) czy raczej
z rezerwa? :roll:

Edyta

Cytat: adam319 w 2008-02-16, 14:37:36
Cytat: Ryjek w 2008-02-16, 14:19:39
No o to chodzi, że zbyt wyraźnie - i to do tego stopnia, że aż niektórych w "oczy kole". ;)

Rozumiem,że pisząc o wytrawnych userach miałes między drugim userem mnie na mysli  :lol: ,a o co tam właściwie chodzi ?  :lol:

Edyta

Cytat: grizzly w 2008-02-16, 14:44:36

Czy Chinki leca na Polakow(bialych) czy raczej
z rezerwa? :roll:

I czy Polacy lecą na Chinki ?  :P