Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

1%!

Zaczęty przez toan, 2008-03-04, 19:36:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

1% ochłapu, a tyle zabawy ... . Naprawdę śmieszne. :lol: :wink:
A pozostałość od tego procentu kogo wspiera, bo zapomniałem. :D

administ

Przeważnie "delegacje" się finansuje... ;)
Dlatego 1% starczy... :lol:

vvv

Cytat: Radzio w 2015-02-20, 10:26:23A pozostałość od tego procentu kogo wspiera, bo zapomniałem. :D

Oficjalnie:
(http://s14.postimg.org/ln47lge5t/image.jpg)

Nieoficjalnie:
Ułożony beneficjent, wariat, albo ofiara grasującego smbjcy.
:?

administ

"Good business means a better world." ;)

Radzio

:lol:
Po zastanowieniu .. się i porównaniu 1% z innym pomysłem, znaczy z innego wątku zauważę, że zamiłowanie do podróżowanie kosztuje Państwa najwięcej. ;)
To zapewne taka prymitywna pozostałość z okresu, kiedy za żarciem należało podróżować. :wink: :mrgreen: A to do Kopenhagi, a to do Brukseli, a to do Warszawy, czy Ciechocina w końcu. :D

vvv.
Bardzo dobra wiadomość. :D

administ

A jaka tam dobra!
Jak kto pod ziemią gmyra w węglu, to tylko frustracji się może nabawić! ;)

Radzio

Idę z Mamą na spacer, słońce i zimowa aura pięknie poliki zdobi. :wink:

administ

Dobry uczynek!  :D

administ

Ponoć przyszła moda, że zamiast pierścionka, najnowszego iPhone się kupuje na zaręczyny...
Co za czasy! ;)

Radzio

Już drugi telefon, że się spóźniam ... a "parytet" ubrany od stóp do głów. Taka to karma. :wink: :lol:

Radzio

Trzy lata temu, trzy z hakiem, godzina na ubranie się była czymś niewyobrażalnym, a bez pomocy nierealnym. :D
Powinienem uważać na słowa, bo za jakiś czas Mamusia może mię opierlolić za ten tekst, Szefu mój. :wink: :mrgreen:

Radzio

A! Przypomniałem sobie. :)
Maminy 1% też pójdzie dla najbardziej potrzebujących, taka jest rycerska. ;) :lol:

administ

Szczurek się zmartwi... ;)
Bo myśli, że lepiej wykorzystałby te pieniądze! :shock:

Radzio

:D
Nie po to zapierlala 15km po lesie i więcej, żeby nie wiedzieć co oznacza 10 propozycji Przyjaciela mojego i komu ma to służyć, a co oznacza kanapka i ... wiadomo. ;) :lol:

administ

Zły owoc, zły owoc, zły owoc... ;)

Maniek

Dziś właśnie rozliczałem pity, i przypomniało mi się o 1%.

Jako, że na dzień dzisiejszy nie ma sensu przekazywać podatku OSO, chciałbym zaapelować o przekazanie 1% podatku "Fundacji Warszawskie Hospicjum Dla Dzieci" KRS 0000097123.

Jednym z lekarzy jest bardzo pochlebnie wypowiadający się o Doktorze Kwaśniewskim i otwarty zwolennik diety wysokotłuszczowej doc. Dangiel Tomasz.

Sądzę, że statutowa działalność fundacji jest warta każdej złotówki, szczególnie tej wyrwanej z gardła naszemu fiskusowi.

MariuszM

amend ?!!! warto vs nie wartko!!!!! najedza siem ;) karkowko ,.watrobu ,twarogu,zoltkowu ales Ok?! :lol: Wiadomym jest,ze 0.8g /kg jesc bAŁka nie Ww czeba!!! ciemniaki ;) M jak zdrada ptfu szarada :D

grenis

Cytat: Maniek w 2015-04-26, 22:08:01
Jednym z lekarzy jest bardzo pochlebnie wypowiadający się o Doktorze Kwaśniewskim i otwarty zwolennik diety wysokotłuszczowej
.... i suplementow
jest doc. Dangiel Tomasz  :D

administ

Cytat: Maniek w 2015-04-26, 22:08:01
Dziś właśnie rozliczałem pity, i przypomniało mi się o 1%.

Jako, że na dzień dzisiejszy nie ma sensu przekazywać podatku OSO, chciałbym zaapelować o przekazanie 1% podatku "Fundacji Warszawskie Hospicjum Dla Dzieci" KRS 0000097123.

Jednym z lekarzy jest bardzo pochlebnie wypowiadający się o Doktorze Kwaśniewskim i otwarty zwolennik diety wysokotłuszczowej doc. Dangiel Tomasz.

Sądzę, że statutowa działalność fundacji jest warta każdej złotówki, szczególnie tej wyrwanej z gardła naszemu fiskusowi.

I bardzo dobrze, bo dlaczego nie wesprzeć te bidulki wymagające paliatywnej opieki!  :D