Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Tak jak na "boisku" tak jest w calej Polsce :-(

Zaczęty przez grizzly, 2008-06-09, 14:10:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

wojteks

Ale, ale, można jeszcze wygrać z Niemcami w finale, choć obecny ku(ch)(gl)arz reprezentacji jast tłuściejszy od swego poprzednika Sowy! i stawia na makaron, a nie jak były na kartofle :(. Pieczonego mięsa z winem im zadać, a i Leo okaże się zbędny  8)

Edyta

Jest dobrze.
Przegraliśmy z Niemcami 2:0.
A moglismy przegrać 3:0 .

grizzly

Cytat: wojteks w 2008-06-10, 10:15:27
..."Tertium non dator" - czy cóś tak  kole tego :? Sie ma! :?

A konkretnie:
"Tertium non datur"

Co nie zmienia przeslania tekstu 8)
i faktu, ze kazdy moze zrobic "bika" :shock: 8) :P

"siemano" 8)

wojteks

No jest subtelna różnica między: "trzeciego wyjścia nie ma", a "trzeciego (roz)dawcy nie ma", ale tego ani "plankton", ani "pseudoelyta" nie dostrzeże i przyjmie jako "nieścisłość" (bicker) :?
To takie optymalne "30g"  :lol:

Edyta

Nie ma co roztrząsać,jest piękna pogoda,trza sie cieszyć  :D

wojteks

To fakt, nadchodzi Kupała - Święto Jana...

grizzly

Cytat: wojteks w 2008-06-10, 11:53:10
...No jest subtelna różnica między: "trzeciego wyjścia nie ma", a "trzeciego (roz)dawcy nie ma"...

A ja myslolek, co bydzie to cosik z logiki
"Prawo wyłączonego środka"
Ale zajechalo "inacej" jak jasny pieron!!! :shock: 8) :P

Ale inacej  tyz jest pikno :P :P :P

wojteks

Prawda!
Jedna literka, a już sens przesłania inkszy! :D

wielki krzy

No jo łaciny nie znołech ,Jangielski tyz słabuje ,a o Polskim to lepi nie godać  :lol:

i jak tu sie ze swoimy porozumić  :D

Nojlepsy kompan to "Google" 8)

wojteks

Ino cobyś se dobrze wygooglował, bo jak wpiszesz "dieta optymalna", to bies jeden wie, gdzie tyż Cie wykogloogluje. Mnie kiedyś wykoglooglowało na fabryke makaronu, czy takie tam: http://www.poradnikzdrowie.pl/ !

wielki krzy

Cytat: wojteks w 2008-06-10, 13:16:01
Ino cobyś se dobrze wygooglował, bo jak wpiszesz "dieta optymalna", to bies jeden wie, gdzie tyż Cie wykogloogluje. Mnie kiedyś wykoglooglowało na fabryke makaronu, czy takie tam: http://www.poradnikzdrowie.pl/ !

Spokojna twoja potargana, nie łykom wszyćkiego co podajom ino przebierom dokładnie  :D :D :D

wojteks

A to dobrze, bo wielu się nabiera na jakieś "dontkomy"  :? i takie tam super4diety.pl  :lol:

Edyta

Edyta

PS. Trzeba było od razu tak godać,to bym wos pojeła,a tak nimogłam  :P

wojteks

Cytat: wielki krzy w 2008-06-10, 13:10:26
No jo łaciny nie znołech ,Jangielski tyz słabuje ,a o Polskim to lepi nie godać 

"A estado alguna bes en Peru"?. No bez tego w Andach to wycyckają Cię z mamony - czyli zrobią z Ciebie "planktona":(

Edyta

"Planktona" jak "planktona",ale żeby Cie  nie wrobili w przemyt narkotyków Krzychu :shock:  :(  :cry:

wielki krzy

spoko ,będzie obstawa z grona prawników i innej "ELYTY" raczej martwił bym sie o indian :D

Edyta

łoł! Niedalej jak wczoraj widziałam Indianina z małą córką (tak myslę,bo była podobna do niego)  :)
Był niskiego wzrostu i miał długie,długie,czarne rozpuszczone wlosy  :)

Edyta

Cytat: wielki krzy w 2008-06-10, 13:58:00
... raczej martwił bym sie o indian :D

Tzn.,że oni są zagrożeniem dla Ciebie,czy Ty jesteś dla nich zagrożeniem i martwiłbys się na czyimś miejscu o nich?  :P

wielki krzy

Z  mojej strony nic im nie grozi ,jestem łagodnego usposobienia .
Wojteks udzieli mi kursu portugalskiego i moge co najwyżej bałamucić indianki :D :D :D