Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

toan

Ja i Edyta! :shock:
Przecież zasługuje na lepszego kawalera!  :?, a do tego - przepraszam, ale mam już umówione spotkanie na 20-go! :D

Edyta

Własnie miałam pisac,że ja biedna wiesniaczka z lordem?  :shock:
To niemozliwe wasza wysokość  :? Smiem sie przeciwstawic-mam nadzieje,ze nie zostane scieta  :? :P

Enka19

hmmm..
Lord ma fochy to On zostanie ścięty nie Ty Ty dostaniesz wyroznienie;)

Edyta

O jej !Wasza wysokość ,oszczedź lorda. To moja wina .  :? :P

Enka19

Ah Drogie dzieci ;)
nie zrobie Wam krzywdy tylko straszę
Kocham Was bardzo ;)
a teraz czas wybyć na bal;)
Pozdrawaim

toan

Śmiem protestować. Kudy mi do Lorda!, a do tego, jak pewien Bolesław ściął klechę Stanisława, to ten biskup został najważniejszym polskim świętym, a Śmiały musiał z kraju wyjechać! Dobrze, że się opamiętałaś, bo jeszcze by Cię pognali... :wink:

Edyta

"A kuku" -powiedział Prosiaczek do Kangurzycy -tak to było?  8) :P Kto pamieta?  8)

toan

"Najpierw kąpiel..."  :wink: :mrgreen:

Edyta

Cytat: admin w 2008-12-13, 19:32:17
"Najpierw kąpiel..."  :wink: :mrgreen:

Hahaha . Zimna - o ile dobrze pamietam  8)
Ale smialismy sie przy czytaniu tej książki  :D
"Tylko nie miejcie do mnie pretensji jak bedzie padał deszcz" - czy jakos tak  8)

sylwiazłodzi

Wojciech dziękuję za ten link. Zapomniałam,że tu mozna znależć wszystko nawet klasykę. Super dziękuję. Teraz będę miała uzywanie. Jeszcze raz dziękuję, dziękuję. CMOK!

Edyta

Rudka,czy to Twoje foto?  :),jesli tak ,to nie wiem w czym masz problem,jak narzekasz na kilogramy  :shock: :)

sylwiazłodzi

Teraz mam fazę poszukiwań po różnych stylach, co usłyszałam a Mi się spodobało kiedyś. Ostatnio jak oglądałam Cejrowskiego i puszcza takie niesamowite teledyski z uzyką latynoską to oglądam i się zasłuchuję. Albo coś takiego

http://www.youtube.com/watch?v=uTzJqhFCtIA&NR=1

Rudka

Edyta -moje oczywiście -robione przed swiętami  u córki -nadwaga jednak jest  najmniej 7 kg
   No ale już nie walcze z wiatrakami -widocznie te typy tak mają .
Doktor napisał w książce " waga genetyczie uzasadniona"-wytłumaczenie jest

michal

Edyta

Cytat: michal w 2009-01-04, 11:35:09
Fajna piosenka i jeszcze fajniejsze buty 8) http://www.youtube.com/watch?v=bFrSkrMeyt4

Jakaś nieruchawa laska ,że jej nie ścierpły nogi .Mnie by ścierpły.
Poza tym wstep troche przydlugi,a nie lubie czekac na rozwiniecie akcji .