Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Pięknie się to ogląda, no i słucha też. ;)

dapoxetine cream

naprelan expresspct raloxifene Net neutrality proponents also take issue with the idea that Open Internet rules need to lead to dramatic changes to be effective priligy reddit The absolute bioavailability of metformin following administration of a 500 mg metformin HCl tablet given under fasting conditions is approximately 50 to 60

Trzainacy

Ta powyzsza informacja to nie ten dział i nie to forum  :twisted:

Trzainacy

Dzień Kobiet :) :)  :D
Życzliwość jest jedyną rzeczą, która może uczynić człowieka piękniejszym bez względu na jego wygląd. anonim

RafałS

admin

- jestem w szoku! To jakbym ja miał pretensje do propagatorów Żywienia Optymalnego wśród ketobraci i nie tylko!
Fe! Bardzo się rozczarowałem Page'm, Plant'm i Jonsem'm!  :x

Sina- gib nicht auf!  :D
Ich wollte einen Link zu dieser Aufnahme geben, aber ich dachte – wer wird hier ,,alten Leuten" zuhören?

Blackend

Może nawet nie wiedzą o tej blokadzie, tylko znowu jakiś nadaktywny życzliwy się uruchomił.

admin

Może być!
Ale przykro jest.

Blackend

Metallica jak tylko pojawił się streaming i powszechne piractwo próbowała z tym walczyć, aż ostatecznie zaczęli upowszechniać za darmochę wszystkie swoje albumy i wystąpienia live.

admin

I słusznie - zaakceptować, a nie walczyć z wiatrakami.

RafałS

Cytat: Blackend w 2025-03-12, 15:14:04Może nawet nie wiedzą o tej blokadzie, tylko znowu jakiś nadaktywny życzliwy się uruchomił.
A to najpierw. Przemysł dystrybutorski na korpo, pośredniki co dla kogo itd.

Blackend

Wiadomo, kolejność musi być zachowana.

admin

Choć komuchem nie jestem i też widzę moje książki w .pdf - to nie ścigam, bo dlaczego bronić tego co dawno było dostępne. Rodzenie są za darmochę w .pdf i jakoś nie słyszę, aby bractwo też jęczało z tego powodu!  :lol:  :lol:  :lol:

Blackend

admin

admin

Odblokowali. Za LZ 4 specjalnie aż tak nie przepadam jak za...

Blackend

RafałS

Też dobrze tłucze po garach. 8)

Dasna

https://www.youtube.com/watch?v=NziDdft-gCk

Ostatnio moja ulubiona piosenka. Jakie urocze słowa. Słodkie to.  :)
"Ni Mo Zou "

Dasna

https://www.youtube.com/watch?v=qhCC0TrBMFc

I niezmiennie Taniec Szamila czyli ""Ойся ты ойся"