Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojciechS

Dasna

http://www.youtube.com/watch?v=2ZhmK_0JV2w
O widzę , że wróciliście w "ludowych" nastrojach :lol: :lol: :lol: , żeby nie powiedzieć ludycznych. :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2011-09-27, 07:43:00
http://www.youtube.com/watch?v=2ZhmK_0JV2w
O widzę , że wróciliście w "ludowych" nastrojach :lol: :lol: :lol: , żeby nie powiedzieć ludycznych. :lol:

...czyli takich po prostu ludzkich... :lol: Jak już mowa o "ludzkiej" muzyce, to taki starszy pan (60 - 70 lat) mówił w Rajculi, że w jego miejscowości było ogłoszenie, że będzie zabawa przy muzyce z lat '70 - więc się wybrał... :lol:
A tam sama młodzież przyszła i on.  :shock: Dwie godziny pili a potem zaczęli tańczyć... :lol: i ten pan poszedł rozczarowany do domu... :( U nas też organizują takie zabawy dla młodzieży ze starą muzyką. Najpopularniejsze są  w Gdyni na statku...Moi synowie i synowa nieraz tam byli.

W Niemczech to i starsi potrafią się bawić...Może i Polsce by potrafili gdyby ktoś o nich pomyślał... :roll:

Dasna

Hm, ja się bawię przy prawie każdej muzyce. Bo po prostu lubię się bawić i uważam , że jak zabawa to zabawa.I radość życia i dobra gimnastyka.

Ale tak naprawdę to tylko Led Zeppelin,Black Sabbath, Deep Purple, Metallica, Iron Maiden, Guns N' Roses , ballady rockowe, czasem muzyka poważna i  BLUES w każdej postaci to jest to co lubię.I słucham. :wink:

renia

Ja już za zabawami i tańcami zbytnio nie przepadam, ale i tak uważam, że zabaw dla osób w średnim i starszym wieku w Polsce jest za mało. U nas staruszkowie jedyną "rozrywkę" to mają w kościele i lekarza... :?

Blackend

Dasna

renia

Cytat: Blackend w 2011-09-27, 09:03:58
Cytat: Dasna w 2011-09-27, 08:41:00
I słucham. :wink:

Lubie z tobą słuchać  :D

No to ja nie będę przeszkadzała...  8) :lol: :wink:

WojciechS

Dasna