Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: admin w 2014-02-23, 14:50:06
Rammstein jest też extrunia...  :D
Selbstverständlich. :D

administ

Dasna

:lol: :lol:        :P :D :D
Kupiłam sobie głośniki. Hurrra.

administ

:shock:
Ale jakie?  :roll:
Bo dawniej Tonsil był szczytem jakości głośnikowej. :wink:

Dasna

Cytat: admin w 2014-02-23, 19:29:09
:shock:
Ale jakie?  :roll:
Bo dawniej Tonsil był szczytem jakości głośnikowej. :wink:
Creative. 2 głośniczki, ale jak dają.  :D I zupełnie inna jakoś dźwięku. Nie trzeba więcej. Młody ma Creative 6 sztuk i jeszcze jakieś wzmacniacze. Na dyskotekę dobre. A mnie te w zupełności wystarczą . Jeszcze do telefonu też podłączyć mogę i np. zabrać na siłownię. :lol: :lol:

Za to Młodemu kupiłam myszkę. Kurka wodna chciał taką za 6 stów. :shock: Ale bez przesady. :?

administ

Creative - spoko sprzęcik, można sąsiadów zamęczyć...  :wink:

Dasna

Cytat: admin w 2014-02-23, 19:37:29
Creative - spoko sprzęcik, można sąsiadów zamęczyć...  :wink:
:lol:

Dasna

administ

Dasna

administ

http://www.youtube.com/watch?v=SD5engyVXe0 - do tego numerka mam wyjątkowy sentyment, ale Genesis nie wszystkim pasi.  8)

renia

Cytat: Dasna w 2014-02-23, 19:35:47

Za to Młodemu kupiłam myszkę. Kurka wodna chciał taką za 6 stów. :shock: Ale bez przesady. :?

Ja kupiłam Oliwierowi za trochę ponad 300 zł i mi się to drogo wydawało. Myszka firmy "Razer" i on jest bardzo z niej zadowolony.

administ

http://www.youtube.com/watch?v=_2S698Cs3aM - bomba książka, bomba ekranizacja, bomba muza - SOLARIS!  :D

Dasna

Cytat: renia w 2014-02-23, 19:51:06
Cytat: Dasna w 2014-02-23, 19:35:47

Ja kupiłam Oliwierowi za trochę ponad 300 zł i mi się to drogo wydawało. Myszka firmy "Razer" i on jest bardzo z niej zadowolony.
Mh, bo to myszki przede wszystkim dla graczy. Młody to w ogóle jeszcze mi pokazywał taka za 700 PLN. Ale nie. Na pewno nie teraz. Poza tym chce sobie wymienić komputer i X-boxa. Chwilunia.  :? A jeszcze chciałby zamiast swojego nowego Samsunga Galaxy jednak iPhona. A jeszcze efekt do gitary , taki co ma Judas Priest. No, wolnego. :shock: :?

administ