Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: admin w 2020-11-06, 23:25:37
https://youtu.be/v7JtLlKq8Kw - zioło - cudo natury nawet na koronaświrusa, dlatego jest powszechnie zakazane...  :? :D
Tylko żeby mnie tu "żaden" nie sugerował, że "propaguję" albo sam stosuję, bo stwierdzam tylko fakt naukowo potwierdzony...  8)
Broń Bosze!!!
Ty po prostu też kontemplujesz.  8)

Gavroche

LSD, heroina, crack, barbiturany, alkohol...
Strach pomyśleć jak wyglądałaby muzyka, gdyby żył dłużej niż te 27 lat. :shock:

admin

Człowiek, który zachwiał muzyką. Mistrz...  8)

Dasna

admin

Trzainacy

admin

Spoko, rozwiane grzywy... ;)

Blackend

Teraz z nową wokalistką jeszcze lepiej brzmią.  8)

admin

Nie mam zdania na ten temat, bo nie znam ich zbyt dobrze...  8)

Blackend

Zeppeliny to nie są, ale w swoim gatunku, taki symfoniczny metal są całkiem spoko.  8)

admin

A to może ich posłucham, a nuże przypasują...  8)

Blackend

Jutro ma wyjść nowa płyta ACDC, to będzie dla mnie wydarzenie - łykam od nich wszystko jak pelikan. ;)  8)

Trzainacy

Cytat: Blackend w 2020-11-12, 10:33:01
Jutro ma wyjść nowa płyta ACDC, to będzie dla mnie wydarzenie - łykam od nich wszystko jak pelikan. ;)  8)
:D

Trzainacy

Cytat: Blackend w 2020-11-10, 14:53:23
Teraz z nową wokalistką jeszcze lepiej brzmią.  8)
Utwór zapodany  wyżej jest z  Tarji Turunen a Tą nową jest Holenderka Floor Jansen.
Moim zdaniem uktualna wokalistka  jest ładniejsza i o ładniejszej barwie głosu aczkolwiek dochodzą mnie słuchy od innych osób akurat  coś odwrotnego:) i bardzo dobrze że są inne zdania bo gdybyż wszystkim podobały się tylko dziewczyny o niebieskich duuuużych ....oczach to co  by było z resztą towarzyszek:)