Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:D
A nie "za nerwowa" podczas jazdy autem? ;)

Zyon

Na dlugie treasy w sam raz  8) Jak sie przez lasy jedzie to super, az gaz sie wciska sam
Work Buy Consume Die

admin

:lol:
Są muzy przy których jazda autem jest miła.  :D
Ale dla niektórych brzmienie silnika się tylko liczy! I to w górnych obrotach!  :lol:

Zyon

No wiadomo, ze mruczenie silnika tez jest piekne, zwlaszcza jak sie ma silnik typu "legenda"  8)
Ale dobra muza to tez, ostatnio katuje Chrisa Ree i jest to zdecydowanie muzyka do auta.
Work Buy Consume Die

Blackend

Cytat: Zyon w Dzisiaj o 10:16:36Na dlugie treasy w sam raz  8) Jak sie przez lasy jedzie to super, az gaz sie wciska sam

Dopóki to wersja audio, to jest bezpiecznie, ale w formie video, to nie wiem, ale zgaduje że nie bardzo. ;)

admin

Najważniejsze, żeby było za co karać kierowcę... ;)

Blackend

Wiadomo, pała przede wszystkim. ;)

Zyon

Cytat: Blackend w Dzisiaj o 13:37:28
Cytat: Zyon w Dzisiaj o 10:16:36Na dlugie treasy w sam raz  8) Jak sie przez lasy jedzie to super, az gaz sie wciska sam

Dopóki to wersja audio, to jest bezpiecznie, ale w formie video, to nie wiem, ale zgaduje że nie bardzo. ;)
To stary i zasluzony zespol. Lubie oryginal ale ta rozciagnieta wersja chyba podoba mi sie bardziej, no i ona ma prawie 50 lat ;)
Work Buy Consume Die

RafałS

Spoko rozwinięcie, przebudowa, interpretacja? Nie do poznania.  8)