Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo

Zaczęty przez Waldek, 2008-07-25, 18:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: admin w 2022-09-27, 22:11:08
Pir-amid - tak bardziej "medycznie' brzmi... ;)
Jak to?  :roll:
Ja nie chcę medycznie. Pyro mid miało być oczywiście. O! i nie o pyry idzie... 8)

Zyon

Wikileaks wylalo pare dni temu. Listy Clintonowej i paru innych, dokumenty swiadc zace ze MCCain byl winny itp
DOkumenty o tym, ze steve jobs mial aids a nie raka
https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/yhdp30/wikileaks_just_dumped_all_of_their_files_online/?ref=share&ref_source=embed&utm_content=title&utm_medium=post_embed&utm_name=0c7858fda88b4b218607a7431a293fac&utm_source=embedly&utm_term=yhdp30

Wyciekly tez wyciete sceny z filmu kreconego na pustyni w nevadzie o ladowaniu na ksiezycu :D
Wklejam, bo sa tu podobno ludzie, ktorzy wierza, ze oni tam serio byli  :lol: :lol:
https://www.bitchute.com/video/Ua3dJNiByb82/?feature=oembed#?secret=fAf55tszD6
Work Buy Consume Die

admin

Gavroche

:lol:
To sceny z filmu "Koziorożec jeden" z 1978 roku.

admin

renia

Dowodów sporo, nikt nie podważy... 8) :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2022-11-02, 17:01:10
:?
Rammstein też był na Księżycu! ;)
https://gfycat.com/pl/gifs/search/rammstein+america - tu zestaw gifów!  8)
Rammstein to zakrzyżakowanie krzyżaków+.  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Ile czasu ci "biedni niewolnicy" musieli kuć młotami ten tunel... :? 8)

Gavroche

Ja jeszcze pamiętam czasy, że żeby zawiesić obrazek na ścianie, to było 2-3 godziny roboty, bo wiertarek w powszechnym użyciu nie było. :D
Także, ja bym nie wyśmiewał nakładu pracy, po prostu nie było innej możliwości.
Dzisiaj trudno sobie też wyobrazić orkę sochą, żęcie sierpem czy mielenie mąki w żarnach.

Zyon

Cytat: renia w 2023-03-03, 06:29:23
Ile czasu ci "biedni niewolnicy" musieli kuć młotami ten tunel... :? 8)
To nie byli niewolnicy, przeciez oficjalna archeologia pisze, ze oni wszyscy tak dobrowolnie, za miske ryzu i robakow....  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Jarek

Nic się zmieniło, oprócz tego, że wychwyci trudniej ten pic ...

renia

Cytat: Gavroche w 2023-03-03, 07:59:57
Ja jeszcze pamiętam czasy, że żeby zawiesić obrazek na ścianie, to było 2-3 godziny roboty, bo wiertarek w powszechnym użyciu nie było. :D
Także, ja bym nie wyśmiewał nakładu pracy, po prostu nie było innej możliwości.
Dzisiaj trudno sobie też wyobrazić orkę sochą, żęcie sierpem czy mielenie mąki w żarnach.

A skąd wiesz, że nie było innej możliwości?

Gavroche

renia

Taka technologia, o jakiej nam się nawet nie śniło... 8)

Gavroche

Panią do zadań specjalnych mieli? :D

Jarek

Swirus częściowo oświecił w jakim matrixie żyjemy

renia

Chyba był potrzebny, aby to zakłamanie systemu się ujawniło. Ale pewnie całe nie szybko się ujawni, skoro robią polowanie na lekarzy, którzy mówili prawdę, to co na oddziałach szpitalnych obserwowali...
Nie można mieć innego zdania, niż to odgórnie narzucone... Nawet jeśli np. twierdzą, że cukrzyca, czy hashimoto jest chorobą nieuleczalną, to trzeba im przytakiwać... :twisted:, bo można dostać w gratisie celę+ :lol: ;-)

Jarek

Na takich falach (choroby) lepiej nie dyskutowac... :wink: Knebli nie potrafił jeden z drugim odroznic za szkodliwe 8)