Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie

Zaczęty przez mateoosh12, 2008-09-26, 21:21:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

vvv

Bo to nie siostry tylko siblingsy są.
Rodzeństwo to rodzeństwo po co zaraz mieszać do tego płeć.
:shock:

renia

I takie intymności poruszać... :?

"Paradoks bliźniąt"... :lol:

admin

Cytat: vvv w 2020-01-10, 21:17:13

Rodzeństwo to rodzeństwo po co zaraz mieszać do tego płeć.
:shock:

Bo Renia uwielbia takie "pudelki" płciowe.  8)

admin

admin

Mnie tam rybka, żadne pedały mnie nie zaczepiają na ulicy, to kompletnie mi ich "orientacje" nie przeszkadzają.  8)

renia

Cytat: admin w 2020-01-10, 21:40:12
I o lgbt też.  :lol:

Cytat: vvv w 2020-01-10, 21:43:53

wygodnie się pisze LGBTYUIOP+

:wink:

Czym dłuższe, tym bardziej zagadkowe... :roll: :mrgreen:

renia

Cytat: admin w 2020-01-10, 21:45:25
Mnie tam rybka, żadne pedały mnie nie zaczepiają na ulicy, to kompletnie mi ich "orientacje" nie przeszkadzają.  8)

Ale mają "przerąbane", bo ich nawet do sklepów nie wpuszczają... :? 8)
Muszą walczyć o "swoje prawa"... :evil:

admin

Nietolerancja jest odwrotnie proporcjonalna do roztropności, więc nie dziwota, że pierwszosortowe żadnej odmienności znieść nie może i nie spocznie póki nie wykończy...  8)

admin

A może "proporcjonalnością odwrotną" - bo wiadomo, że Doktor Kwaśniewski, a reszta daleko w tyle i nic nie kapuje, tylko kopiuje Doktora nazywając plagiat Diety Optymalnej -  "dietą ketogenną".  8)
Bezczelne towarzystwo.  :(
Samo życie.  :lol: :lol: :lol:

admin

Cytat: Gavroche w 2020-01-10, 11:07:54
Och, powstało jej wiele odmian, ale pierwowzór z tego co pamiętam, pochodzi z lat '20 zeszłego wieku, od niejakiego Conclina?

To może jakieś szczegóły tej "diety Conchina", bo to jak z tym od kalorii, co pół szklaki oleju kazał pić, co ponoć "Doktor Kwaśniewski w Diecie Optymalnej splagiatował"? Debile dadzą wiarę! :lol:
Jest Doktor Kwaśniewski i dawniej nic, a teraz stado plagiatorów się pojawiło, co "propaguje ketony" plagiatowane z Doktora - takie są fakty niestety, no chyba, że kto kretyn i myśli, że maszyny jądrowe na pustyni i peruka są podstawą DO!  :lol:

admin

Cytat: admin w 2020-01-10, 11:35:11
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802 - no cóż, czyż może być lepsza rekomendacja, niż te słowa prof. Lutz'a.
Czy mam przypomnieć jeszcze stan wiedzy o diecie ketogenicznej "naukowców" ze "stanowiska PAN" 30 profesorów na jednego? :roll:

I czytać, aż się zrozumie, co Wolfgang Lutz "miał na myśli"
Każdy kto "propaguje ketony" bez wzmianki o Janie Kwaśniewskim, a wręcz celowo pomijając Doktora jest zwykłą szują. I tyle.  8)

Jarek

Lutz miał klasę, bo miał wielki szacunek dla Doktora za to czego dokonał. 8)

Jarek

Cytat: admin w 2020-01-11, 09:03:37
Cytat: admin w 2020-01-10, 11:35:11
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802 - no cóż, czyż może być lepsza rekomendacja, niż te słowa prof. Lutz'a.
Czy mam przypomnieć jeszcze stan wiedzy o diecie ketogenicznej "naukowców" ze "stanowiska PAN" 30 profesorów na jednego? :roll:

I czytać, aż się zrozumie, co Wolfgang Lutz "miał na myśli"
Każdy kto "propaguje ketony" bez wzmianki o Janie Kwaśniewskim, a wręcz celowo pomijając Doktora jest zwykłą szują. I tyle.  8)

Za propagowanie tak cennych materiałów powinno sie bulić trzy kroć tyle, ile się buli w branży muzycznej

Jarek

admin

Nawet ta Triszka od jajec się nie zająknie w ostatniej wypowiedzi "o zbawienności jajec", choć wie doskonale kto to Doktor - fuj!  :?

Zofia

Zofia

Cytat: admin w 2020-01-11, 09:38:36
Nawet ta Triszka od jajec się nie zająknie w ostatniej wypowiedzi "o zbawienności jajec", choć wie doskonale kto to Doktor - fuj!  :?
i cała lista jemu podobnych.

Malgosia

Cytat: admin w 2020-01-11, 08:25:42
Cytat: Gavroche w 2020-01-10, 11:07:54
Och, powstało jej wiele odmian, ale pierwowzór z tego co pamiętam, pochodzi z lat '20 zeszłego wieku, od niejakiego Conclina?

To może jakieś szczegóły tej "diety Conchina", bo to jak z tym od kalorii, co pół szklaki oleju kazał pić, co ponoć "Doktor Kwaśniewski w Diecie Optymalnej splagiatował"? Debile dadzą wiarę! :lol:
Jest Doktor Kwaśniewski i dawniej nic, a teraz stado plagiatorów się pojawiło, co "propaguje ketony" plagiatowane z Doktora - takie są fakty niestety, no chyba, że kto kretyn i myśli, że maszyny jądrowe na pustyni i peruka są podstawą DO!  :lol:

Gawroche ja też prosze o podanie materiałów o "od niejakiego Conclina",, bo nie znajduję nic w necie.......