Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Testo.....co?

Zaczęty przez adampio, 2008-10-21, 18:44:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Cytat: admin w 2015-03-31, 17:52:55
Dark szykuje jakąś rewelację na jutrzejszego liva na YT!  :shock:
Pojechał w związku z tym coś sobie kupić
Bedzie o dziolchach ? ;) :)

Radzio

~
CytatZaświadczenie lekarskie wydane przez biuro koronera po jego śmierci wykazało, że Atkins miał zawał serca, zastoinowej niewydolności serca i nadciśnienia tętniczego. I zauważył, że ważył 258 funtów (117 kg) w chwili śmierci.

Cytat: MariuszM w 2015-03-31, 20:44:19
Cytat: admin w 2015-03-31, 17:52:55
Dark szykuje jakąś rewelację na jutrzejszego liva na YT!  :shock:
Pojechał w związku z tym coś sobie kupić
Bedzie o dziolchach ? ;) :)

Dopiero co o samcu się tutu ryło, a ten ma jeszcze nosek w chmury, przecież. :wink: :lol: :lol: :lol:

grenis

Gavroche

Ponieważ nie mam zamiaru na razie zwalniać tempa, a organizm zaczyna trzeszczeć przy mojej ulubionej prędkości, rozpocząłem zabawę hormonami.
Najpierw poszło DHEA przez kilka miesięcy w dawce 25mg dziennie, po pewnym czasie zmniejszone na 10mg, bo trzepało za mocno. ;)
Od 3 tygodni jestem na 50mg Provironu, to stary lek, znany od lat '30 i stosowany przy hipogonadyzmie oraz w depresji u mężczyzn, a ostatnio przy bezpłodności dla poprawy jakości nasienia.
Proviron zawiera mesterolon, który jest syntetycznym analogiem DHT, nie blokuje osi wytwarzania steroidów płciowych i nie jest toksyczny dla wątroby, jak metylowane sterydy anaboliczno-androgenne.
Bardzo dobrze wpływa na samopoczucie, napęd, sen, regenerację i libido, przy czym nie daje estrogennych skutków ubocznych, ponieważ już jest zredukowany i enzym aromataza na niego nie działa, czysty androgen. ;)

Niestety, tam gdzie są jego zalety, tam są umiejscowione i wady; ponieważ zwiększa pulę androgenów, uwypukla ich działanie na ustrój, osłabiając komponentę estrogenową, a estrogeny, nam mężczyznom, są również bardzo potrzebne.
Przynajmniej ja lubię mieć estro wysoko. 8)
Zrobiłem dwa treningi w hotelowej siłowni i po 3 tygodniach brania Provironu, stwierdzam, że zaczyna "suszyć" mi stawy, z niedoboru estrogenów.
Nie bez kozery na HTZ poleca się sam testosteron, który jest naturalnie aromatyzowany do estrogenów i redukowany do DHT i sprawdza się najlepiej, mesterolon przesuwa równowagę w kierunku DTH i mnie to nie odpowiada.
Doraźnie dodałem 25mg DHEA i zwiększyłem ilość cukrów w diecie, jak to mi nie bujnie estrogenem, to nie wiem co zrobię, może dodam metanabolu z 5mg z rana? ;)

W każdym razie zabawa hormonami jest dosyć niebezpieczna i, jak widać, odczuwalne zmiany zachodzą dosyć szybko, dodatkowo w naszym kraju brak specjalistów od HTZ, więc niech się każdy, zwłaszcza małolat, dwa razy zastanowi zanim cokolwiek przyjmie. 8)

vvv

>
http://fifek.pl/upload/images/medium/2015/04/kobiety_nie_maja_wad_2015-04-15_22-00-40.jpg
(http://fifek.pl/upload/images/medium/2015/04/kobiety_nie_maja_wad_2015-04-15_22-00-40.jpg)
:wink: :mrgreen:

administ

madre

Blackend

Dasna

Cytat: Gavroche w 2018-01-21, 13:40:20
Ponieważ nie mam zamiaru na razie zwalniać tempa, a organizm zaczyna trzeszczeć przy mojej ulubionej prędkości, rozpocząłem zabawę hormonami.
Najpierw poszło DHEA przez kilka miesięcy w dawce 25mg dziennie, po pewnym czasie zmniejszone na 10mg, bo trzepało za mocno. ;)
Od 3 tygodni jestem na 50mg Provironu, to stary lek, znany od lat '30 i stosowany przy hipogonadyzmie oraz w depresji u mężczyzn, a ostatnio przy bezpłodności dla poprawy jakości nasienia.
Proviron zawiera mesterolon, który jest syntetycznym analogiem DHT, nie blokuje osi wytwarzania steroidów płciowych i nie jest toksyczny dla wątroby, jak metylowane sterydy anaboliczno-androgenne.
Bardzo dobrze wpływa na samopoczucie, napęd, sen, regenerację i libido, przy czym nie daje estrogennych skutków ubocznych, ponieważ już jest zredukowany i enzym aromataza na niego nie działa, czysty androgen. ;)

Niestety, tam gdzie są jego zalety, tam są umiejscowione i wady; ponieważ zwiększa pulę androgenów, uwypukla ich działanie na ustrój, osłabiając komponentę estrogenową, a estrogeny, nam mężczyznom, są również bardzo potrzebne.
Przynajmniej ja lubię mieć estro wysoko. 8)
Zrobiłem dwa treningi w hotelowej siłowni i po 3 tygodniach brania Provironu, stwierdzam, że zaczyna "suszyć" mi stawy, z niedoboru estrogenów.
Nie bez kozery na HTZ poleca się sam testosteron, który jest naturalnie aromatyzowany do estrogenów i redukowany do DHT i sprawdza się najlepiej, mesterolon przesuwa równowagę w kierunku DTH i mnie to nie odpowiada.
Doraźnie dodałem 25mg DHEA i zwiększyłem ilość cukrów w diecie, jak to mi nie bujnie estrogenem, to nie wiem co zrobię, może dodam metanabolu z 5mg z rana? ;)

W każdym razie zabawa hormonami jest dosyć niebezpieczna i, jak widać, odczuwalne zmiany zachodzą dosyć szybko, dodatkowo w naszym kraju brak specjalistów od HTZ, więc niech się każdy, zwłaszcza małolat, dwa razy zastanowi zanim cokolwiek przyjmie. 8)
:lol:
No, ja Cię prosze. DHEA jeszcze rozumiem. Proviron mniej. Metanabol ohoho.  :lol: Nawet 5 mg. Przecież nie kupisz w aptece. Zresztą Provironu też. Przynajmniej bez recepty, choć chyba go wycofano z aptek, ale nie mam pewności.

Dasna

Zreszta na przykład  dla mnie są one i tak zabronione , bo są na liście WADA.

Gavroche

Mnie listy nie obowiązują. :D
Proviron jest w polskiej aptece z importu równoległego, a metandienon w aptece tajlandzkiej pod nazwą Anabol. ;)
I proszę Cię, recepta to jakiś problem?

A to, że nie rozumiesz, to mnie zupełnie nie przeszkadza, kochanieńka.  :P

vvv

Cytat: Gavroche w 2018-01-21, 20:18:46
Jaka hormonalna wypowiedź, męskie poczucie humoru.
:wink:

Gavroche

Dobry dzień mam dzisiaj. ;)

administ

Blackend

Dasna

Cytat: Gavroche w 2018-01-21, 20:18:46
Mnie listy nie obowiązują. :D
Proviron jest w polskiej aptece z importu równoległego, a metandienon w aptece tajlandzkiej pod nazwą Anabol. ;)
I proszę Cię, recepta to jakiś problem?

Spoko luzik, tylko ciekawam czy odblok będziesz robić czy nie? :mrgreen:

He , he import równoległy. Miodzio.

Dasna

Anabol, Dianabol jeden pies.
Masa pójdzie.

To nie lepiej teścia? :D

Gavroche

W tym sęk, że podany zestaw nie tłumi osi. :D
A odbloki to tylko mieszanie w hormonach, nonsens.
Jak już wskoczę na silne androgeny, do dożywotnio. ;)

Gavroche

Cytat: Dasna w 2018-01-22, 14:27:48
Anabol, Dianabol jeden pies.
Masa pójdzie.

To nie lepiej teścia? :D
Lepiej, ale testosteron blokuje, no, może Undestor rano ze 120mg by nie stłumił. ;)
Cały wic HTZ w stosunkowo młodym wieku polega na tym, by zachować własną produkcję, a dodatkowo dorzucić parę mg ekstra.
Proviron się do tego świetnie nadaje, a 5mg Mety rano też nie zablokuje, a wahnie estrogenem, zwiększy odkładanie azotu i zadba o ścięgna. :D
Metka to był świetny lek, dla dzieci i kobiet były 1 i 2,5mg tabletki.

Dasna

Cytat: Gavroche w 2018-01-22, 14:28:03
W tym sęk, że podany zestaw nie tłumi osi. :D
A odbloki to tylko mieszanie w hormonach, nonsens.
Jak już wskoczę na silne androgeny, do dożywotnio. ;)
Oooo, to juz ostro. Dożywocie. Nieeee. To za wcześnie zaczynasz. Tak za 10 lay to może. Ale teraz jesteś ciut za młody. Ale oczywizda, duży i dorosły, więc sam decyduje.

Propionat tez w małych dawkach i krótko nie stłumi.