Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

WILK CZEKA NA TWOJE PODKNIĘCIE!!!!!STRZESZ SIĘ!!!!!!!!

Zaczęty przez martyna opty, 2008-10-22, 00:59:56

Poprzedni wątek - Następny wątek

martyna opty

Obserwując to forum widze że grasuje tu WILK, który tylko czeka na to żeby wbic w kogoś swoje zęby.Ma on czerwoną czapeczke na głowie(to po babci którą już zjadł).Teraz czeka na każdego z Was. On nie potrafi życ bez szydzenia z kogoś, jest najmądrzejszy,najwspanialszy i oczywiście najgroźniejszy :DNa forum przebywa codziennie bo wciąż pragnie świeżej krwi.Czeka każdego dnia na swoją ofiarę i zawsze kogoś upoluje.Czy ktoś potrafi poskromic tego wilka?może byłoby mniej ofiar :P Wilk nie jest upoważniony na odpowiedzi w tym temacie. :P

grizzly

Allah

MONIKAW

Cytat: martyna opty w 2008-10-22, 00:59:56
Obserwując to forum widze że grasuje tu WILK, który tylko czeka na to żeby wbic w kogoś swoje zęby.Ma on czerwoną czapeczke na głowie(to po babci którą już zjadł).Teraz czeka na każdego z Was. On nie potrafi życ bez szydzenia z kogoś, jest najmądrzejszy,najwspanialszy i oczywiście najgroźniejszy :DNa forum przebywa codziennie bo wciąż pragnie świeżej krwi.Czeka każdego dnia na swoją ofiarę i zawsze kogoś upoluje.Czy ktoś potrafi poskromic tego wilka?może byłoby mniej ofiar :P Wilk nie jest upoważniony na odpowiedzi w tym temacie. :P
Sama możesz to zrobić nie karmiąc go...
Innego wyjścia nie ma.

Edyta

Cytat: MONIKAW w 2008-10-22, 08:31:35

Innego wyjścia nie ma.

Absolutna Racja!!! Zakładanie takich durnych wątków przez skończonych przygłupów świadczy tylko o tym jacy są płytcy umysłowo.
Zamiast wziąć książke ,poczytać,zrozumieć i nie żreć jak nie przymierzając świnia,a potem żygac jak kot ,to woli pisać banialuki ,no ale ta dziewucha inaczej nie może  :(

sylwiazłodzi

Nikt by nie odpowiedział, potraktował jak spam i byłaby cisza. No tak teraz to Ja tez ją przerwałam.  :D :lol:

Edyta

Cytat: sylwiazłodzi w 2008-10-22, 08:40:38
Nikt by nie odpowiedział, potraktował jak spam i byłaby cisza.

Racja Sylwia! Coraz bardziej mi imponujesz!!!  :D Wiesz,że zawsze pisze ,to co myslę!  :D

zdrowa

Nikt by nie odpowiedział, potraktował jak spam i byłaby cisza. No tak teraz to Ja tez ją przerwałam.  :D :lol:

Edyta jest bardzo lubiana przez "grupę hiszpańską"  I admina?  :shock:

sylwiazłodzi

Nie byłam w Hiszpanii. Szkoda

Lubie zwiedziać obce kraje i ich inne obyczaje. :D

Nie jestem Adminem.

i tak lubię Edytę choć jak będzie potrzeba wyrażę swoje zdanie na +, - albo neutralne.

Edyta

Cytat: zdrowa w 2008-10-22, 09:44:13

Edyta jest bardzo lubiana przez "grupę hiszpańską"  I admina?  :shock:

Czy przez Admina to nie wiem,bo coś wspomniał,że są dwie,czy trzy (czy jakoś tak) osoby,które nie darzą mnie sympatią -może w tych osobach znajduje sie On.

Zdrowa.Niech Ciebie to tak nie boli  ,bedziesz sie przejmowała "jakąs tam" "grupą hiszpańską" ,która lubi Edyte  :lol:

Edyta

Cytat: sylwiazłodzi w 2008-10-22, 09:49:08

... wyrażę swoje zdanie na +, - albo neutralne.

I to jest piękne Sylwia.Wiele osob powinno brać z Ciebie przykład.Piszesz,to co Ci sie podoba i to co Cię zdrażni-jesteś obiektywna  :)

zdrowa

Edyta: Zdrowa.Niech Ciebie to tak nie boli.

Spoko! Pojem fetu i mi przejdzie.  :)

martyna opty

Cytat: Edyta w 2008-10-22, 08:36:29
Cytat: MONIKAW w 2008-10-22, 08:31:35

Innego wyjścia nie ma.

Absolutna Racja!!! Zakładanie takich durnych wątków przez skończonych przygłupów świadczy tylko o tym jacy są płytcy umysłowo.
Zamiast wziąć książke ,poczytać,zrozumieć i nie żreć jak nie przymierzając świnia,a potem żygac jak kot ,to woli pisać banialuki ,no ale ta dziewucha inaczej nie może  :(
  nie masz co o mnie napisac bo mnie nie znasz więc kolejny raz sie powtarzasz,te słowa zapewne powtórzysz jeszcze tutaj kilka razy jak czymś cie wkurze-żenada

Edyta

Cytat: zdrowa w 2008-10-22, 10:09:11

Spoko! Pojem fetu i mi przejdzie.  :)

To mi sie podoba!   :D Nie zrzedzisz,a to bardzo wazne  :D

toan

Cytat: zdrowa w 2008-10-22, 09:44:13Edyta jest bardzo lubiana przez "grupę hiszpańską"  I admina? 

To prawda!,
osobiście wolę mieć do czynienia z osobami z poczuciem humoru, potrafiącymi żartować z siebie i innych, cieszących się własnym życiem, a nie z "matronami" i "tatuśkami", którzy nie radząc sobie z osobistymi życiowymi kłopotami, radzą na "smutasa" jak umartwiać się w ciągłym smutku i udręce wynikających z ich postępowania!. Nie tędy droga. Życie w swej istocie jest piękne i miłe, a jak, kto sobie je "zafajda" z własnego wyboru - nic mi do tego. :mrgreen:

toan

przez skończonych przygłupów świadczy tylko o tym jacy są płytcy umysłowo.

Edtya!
trochę przesadziłaś  :? - reszta rad -OK  8)

martyna opty

Nawiązując do tego tematu:czy ktoś ma w rodzinie albo wśród znajomych weterynarza?bo potrzebna mi końska dawka szczepionki przeciwko wściekliźnie

martyna opty

A tak poza tematem: niezłą masz tą czapeczke :D modny kolor tej jesieni. Dostałaś ją w spadku po babci?też bym taką chciała

Edyta

Cytat: admin w 2008-10-22, 10:21:43
przez skończonych przygłupów świadczy tylko o tym jacy są płytcy umysłowo.

Edtya!
trochę przesadziłaś ...

Ja myślę,że nie,ale jak Ty twierdzisz inaczej,to niech tak będzie  :D

Edyta

Cytat: admin w 2008-10-22, 10:19:23

osobiście wolę mieć do czynienia z osobami z poczuciem humoru, potrafiącymi żartować z siebie i innych

Mam taką moją serdeczną Przyjaciółkę (pisałam o Niej) z AU,z która rozmawiam często przez skypa.Ona to potrafi "dowalić do pieca"   :D