Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Dieta optymalna od pierwszych dni (odczucia, zmiany)

Zaczęty przez Optybeginner, 2008-11-08, 02:10:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

kodar

Cytat: martyna opty w 2008-12-05, 12:40:04
Cytat: Edyta w 2008-12-04, 19:44:27
Cytat: martyna opty w 2008-12-04, 16:56:01
Jestem na ŻO już prawie 2 m-ce ale ostatnio zaczęły mnie bolec nerki co mi sie nigdy nie zdarzało, czuje taki ucisk.Są dni,że mnie nie bolą wcale a są dni że cały dzień odczuwam lekki ból. Nie wiem czy mam sie z tym udac do lekarza czy czekac z nadzieją że mi przejdzie.Zastanawiam sie co może byc powodem tego.

1.Skąd wiesz,ze to nerki?
2. Czy masz problem z oddawaniem moczu? 
Nie wiem czy to nerki ale boli właśnie w tym miejscu gdzie sie znajdują.Nie mam problemu z oddawaniem moczu. Adampio jeśli chodzi o to co napisałeś to nie sądze żebym była przewrażliwiona. Może martwie sie trochę bardziej niż powinnam bo mój brat zawsze miał problemy z nerkami.
naturalnie nie czakaj az dojdzie do problemow.Wyprobuj jak bedzie po zjedzeniu zbilansowanych potraw zamieszczonych w ksiazkach doktora J.Kwasniewskiego.

Opal

Pozdrowiłam rezydentów, a oni milczą  :lol: Pozdrawiam teraz naszego wspaniałego administratora i nie jest to lizusostwo. Dzięki panu Tomkowi, w tym całym szumie informacyjnym, znowu zrozumiałam, że chodzi o proporcję a nie o gramy. To się powinno często  powtarzać jako myśl przewodnią Diety Optymalnej :)

Opal

Opal

Opal

Cała moja rodzina pije zioła na pasożyty. Żaden robal nie będzie mnie konsumował za mojego życia :) Teraz okazało się, że nie mam uczulenia na mleczne. Wcinam lody i sernika wiedeńskiego (malutkie ilości) i moja skóra nie zmnienia się :) Wystarczyło pozbyć się pasożytów, a rotacje odstawić do lamusa i wszystko jest OK.  :lol:

Edyta

Cytat: Opal w 2008-11-13, 22:29:44

Edyta - naprawdę poczekam na link ....

Opal  :) , zgodnie z obietnicą przesyłam link z obrazem namalowanym przeze mnie.Tematyka nie zalezała ode mnie-to na zamówienie  :)

http://dl.getdropbox.com/u/153341/%20obraz%20ol.jpg

toan

Edyta!
a czemu ta śliczna niewiasta z Twojego obrazu ma wyraźne zmiany goścowe widoczne na łączeniach paliczków szczególnie małego palca?  :wink:. Reszta super! :D

Edyta

Cytat: admin w 2008-12-13, 11:14:39
Edyta!
a czemu ta śliczna niewiasta z Twojego obrazu ma wyraźne zmiany goścowe widoczne na łączeniach paliczków szczególnie małego palca? 

Tego ja nie wiem niestety,no ale urodziła jak "widac" syna i to jest najwazniejsze , przynajmniej było dla królów  8)  :D

Blackend

Świetnie Edyta :)
powiedziałbym, że bardzo optymalnie ;) No wiesz zachowane proporcje i ten tego w ogóle ;)
Mi sie podobać bardzo :)

Edyta

Cytat: Blackend w 2008-12-13, 12:08:58
Świetnie Edyta :)
powiedziałbym, że bardzo optymalnie ;) No wiesz zachowane proporcje i ten tego w ogóle ;)
Mi sie podobać bardzo :)

Dziekuje bardzo Blackend!  :)

adampio

Super Edyta !  Gratuluje!!!

Kto byl modelem?
Jakis adres, nr telefonu :D

Edyta

Cytat: adampio w 2008-12-13, 12:28:08
Super Edyta !  Gratuluje!!!

Kto byl modelem?
Jakis adres, nr telefonu :D

Dzieki.Adresu niestety nie znam,ani nr.tel.  8) -dostałam kartke i miałam to namalowac , no i namalowałam i teraz moge sie spokojnie zabrac za porzadki świateczne ,bo mam strasznie nabałaganione w mieszkaniu ,nie mówiąc o tym ,ze wszystko w koło gdzie malowałam jest zabrudzone farbami ....
Dzis kupiłam środki czyszczące i ...do roboty! 

Opal

Przepraszam, że dopiero teraz odczytałam, ale Edyta - jestem pod wielkim wrażeniem!!!!! Głębia obrazu, wielkość odczuć, miłość zawarta w milimetrach farby. Zatkało mnie. Przesyłam na twoje ręce więlkie podziękowania i brawa za możliwość takiego odczytu.

Edyta

martyna opty

Cytat: Edyta w 2008-12-13, 11:04:51

Opal  :) , zgodnie z obietnicą przesyłam link z obrazem namalowanym przeze mnie.Tematyka nie zalezała ode mnie-to na zamówienie  :)

Obraz piękny,widac w tym co robisz ogromne zaangażowanie i pasje.

slawek

Cytat: martyna opty w 2008-12-15, 22:36:35
No nie ;) a pomyślec do czego by była zdolna gdyby jej kompa zabrać ;P bo tak to się marnuje na jałowych zaczepkach ;)

Edyta

Cytat: martyna opty w 2008-12-15, 22:36:35
Cytat: Edyta w 2008-12-13, 11:04:51

Serdecznie dziekuje Martynko za miłe słowa!  :D

Edyta

Cytat: slawek w 2008-12-16, 08:50:10

... pomyślec do czego by była zdolna ....

Kto zamawia u mnie obraz " Sniadanie wioślarzy" ?

http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Aniadanie_wio%C5%9Blarzy

W takich wielkościach,jak oryginał ,cena od 8 do 10 tyś polskich zlotych (z ramą) .W końcu nie samym podgardlem człowiek żyje  8) :P   :D