Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Choroba Hashimoto.

Zaczęty przez Majka, 2008-12-07, 20:07:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: MariuszM w 2021-09-18, 07:47:27
Cytat: lilek w 2021-09-17, 20:48:15
Cytat: MariuszM w 2021-09-17, 11:01:42
Mój cennik za konsultacje jest tańszy, za to ułożenie jadłospisu i prowadzenie pewnie droższe.

Za darmo mogę podpowiedzieć, że nie stosuje się Lewotyroksyny solo w chorobach tarczycy. Skuteczniejsze są terapie tzw. skojarzone T4 i T3, a idealnym rozwiązaniem jest T1,T,T3,T4 :)

???

Mozemy umowic sie na konsultacje w tyg., wtedy podam PayPala lub miedzynarodowy nr IBAN i porozmawiamy o hashimoto oraz cukrzycy. Obie te choroby maja podloze autoimmunologiczne. :)
Znam gościa co mógłby Ci pomóc. Podać namiary?

Jarek

Cytat: admin w 2021-09-17, 12:50:57
Ups! Zapomniałem dodać, że jak zwykle masz rację!  8)
:lol:

Jarek

Cytat: admin w 2021-09-17, 20:56:35
Cytat: lilek w 2021-09-17, 20:47:51
Cytat: admin w 2021-09-17, 11:02:00
Niemcy pięknie zagospodarowali "imigrantów" ponad 95% ze słynnego "kryzysu emigracyjnego" pracuje tam, gdzie Niemiec palcem nie kiwnie.  8)

Ze jak prosze?? Oni wszystko tutaj w Pupe dostawaja,chidza w najlepszych ciuchach,markowe drogie körtki,handy apple,podszywaja sie pod rözne nazwiska,melduja sie wszedzie gdzie kasa dostawaja,pracowac im niewolno,nawet jak powodzie byly ,niewzieli ich do Pomocy????????????
Nau zeni ze swojego Kraju  tutaj kradna,ile kobiet tu juz byla zgwalcona i zamordowana,ciagle cos na okraglo,chodza tylko w grupkach i z nozami,
Taka wapniala wdziecznosc za to ze tutaj moga zyc,a ta gruba stara prezydentka dumna jest i dalej pomga i po cichu ich tu wwozi :(((

To informacje z tvp-pis? ;)  :lol:
:lol:
Tylko nas Polaków Niemcy lubia, bo my nie jesteśmy auslenderami

admin

tak się składało, że w Reichu bywałem kilka razy w m-cu. Miałem okazję wyrobić sobie osobiście zdanie na temat Niemców.  :D
Bardzo miły, otwarty i szczęśliwy naród z wyjątkiem slumsów, gdzie raczej nie bywałem. ;) Sklepy, hotele, kible i restauracje - nie mam żadnych uwag.  8)
Chętnie pomagają, szczególnie jak się zapłaci.  :lol:

Jarek

Kraj otawrty dla kazdego, jak tam komu pasuje  :lol:

admin

Francja pod względem higienicznym i w całokształcie wygląda w EU najgorzej, ale to moja ocena, więc może być subiektywna dla niektórych. Beneluks, Skandynawia - fantastyczne. Bardzo dobrze czułem się też na Wyspie, choć kawa najgorsza w Europie, z wyjątkiem tureckich barów, gdzie jest niezła i w przyzwoitej cenie.
Gdybym się miał kiedykolwiek wyprowadzić z zakompleksiałego pislandu (z powodu polexitu np.) - okolice Klagenfurtu najbardziej by mi pasowały.  :D

Jarek

Ogólnie piękekny kraj, niedoceniony przez Polskich turystów.

lilek

Cytat: Jarek w 2021-09-19, 09:45:31
Cytat: MariuszM w 2021-09-18, 07:47:27
Cytat: lilek w 2021-09-17, 20:48:15
Cytat: MariuszM w 2021-09-17, 11:01:42
Mój cennik za konsultacje jest tańszy, za to ułożenie jadłospisu i prowadzenie pewnie droższe.

Za darmo mogę podpowiedzieć, że nie stosuje się Lewotyroksyny solo w chorobach tarczycy. Skuteczniejsze są terapie tzw. skojarzone T4 i T3, a idealnym rozwiązaniem jest T1,T,T3,T4 :)

Czesc Jarek,chetnie,
???

Mozemy umowic sie na konsultacje w tyg., wtedy podam PayPala lub miedzynarodowy nr IBAN i porozmawiamy o hashimoto oraz cukrzycy. Obie te choroby maja podloze autoimmunologiczne. :)
Znam gościa co mógłby Ci pomóc. Podać namiary?

Jarek

Ale to oferta dla Mariusza  :lol:

lilek

Cytat: Jarek w 2021-09-19, 10:23:05
Kraj otawrty dla kazdego, jak tam komu pasuje  :lol:

No wlasnie i wtym pies pogrzebany!!
Dla kazdego i wszystkich :(((?.selbst ?schläfer? werden hier geduldet und nicht ausgewiesen!!!
Gdzie tu jest sens?? Tickende ?Zeitbombe?!,
Przepraszam ale duzo slow po Polsku juz zapomnialm,i duzo z waszych wpisan wogole nierozumien,
Wiem tylko jedno ,jesli mialabym dosyc Kasy wrocilabym spowrotem do Polski,

renia

Tak moja siostra też mówiła, że jak będzie na emeryturze, to wróci do Polski. Teraz jest już ponad rok na emeryturze, ale mówi, że do Polski już na stałe nie chce wracać, bo dzieci i wnuki ma w Niemczech...

lilek

Cytat: Jarek w 2021-09-19, 11:26:09
Ale to oferta dla Mariusza  :lol:

A ok,myslalam ze dlamnie 

admin

Można wracać z migracji w ciemno, bo zaraz wprowadzą "polski ład"...  ;) :lol:
Zaczną od 40% podwyżki cen prądu.  :(

lilek

Cytat: renia w 2021-09-19, 11:33:38
Tak moja siostra też mówiła, że jak będzie na emeryturze, to wróci do Polski. Teraz jest już ponad rok na emeryturze, ale mówi, że do Polski już na stałe nie chce wracać, bo dzieci i wnuki ma w Niemczech...

Nie Reniu Kochana,jakbym mogla to odrazu,
Ale najpozniej jak möj Maz rente dostanie,to spowrotem,tu bez socjalnych pomog jak mala renta -nie wyzyjesz,

lilek

Cytat: admin w 2021-09-19, 11:35:36
Można wracać z migracji w ciemno, bo zaraz wprowadzą "polski ład"...  ;) :lol:

Oj lepsza wasza viemnosc by mi byla,jak to wszystko co sie tutaj dzieje Adminie ,

admin

Ale teraz euro po 4,57zł, a będzie po więcej, jeśli Unia nie da pieniędzy...  8)

admin

A gdzie "patriotyzm" i "przynależność plemienna"? ;)

renia

Cytat: lilek w 2021-09-19, 11:36:29

Nie Reniu Kochana,jakbym mogla to odrazu,
Ale najpozniej jak möj Maz rente dostanie,to spowrotem,tu bez socjalnych pomog jak mala renta -nie wyzyjesz,

Widzę, że niektórzy Polacy wracają zza granicy. Brata syn po 10-ciu latach mieszkania i pracy w Anglii wrócił tutaj, bo jak mówił (z żoną i dziećmi) za bardzo tęsknili z Polską i źle się czuli w Anglii...No ale każdy jest inny... :D

renia

Cytat: admin w 2021-09-19, 11:43:23

A gdzie "patriotyzm" i "przynależność plemienna"? ;)

Każdy patrzy na siebie, gdzie mu odpowiada. :lol: Mnie np. nigdy nie ciągnęło na wyjazd z Polski na stałe...