Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Choroba Hashimoto.

Zaczęty przez Majka, 2008-12-07, 20:07:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Bo to nie jest stałe... 8) Jadłam trochę więcej, a teraz obniżam na mniej, na 40g...

admin

Niestałe jak, to tylko zmienne może być... ;)

renia

...zmienne jak piramida "zdrowia"...  8) Już nie wiadomo czy te rolki muszą być, czy może być "wieszak na ręczniki"...  :lol: ;-)

admin

Na rolki - wiadro smalcu, a na wieszak pół wiadra - z tuscykiem jest dość prosto się zbilansować... ;)

renia

I po smalcu fajnie się jedzie na rolkach... :lol:

admin

Blackend

admin

renia

Brak mi słów... Ale widzę, że to jest choroba głównie kobiet (mężczyźni mniej "dbają" o zdrowie), które ściśle przestrzegają zalecanej przez lekarzy diety śródziemnomorskiej.
LEPIEJ NIE WIEDZIEĆ NIC, NIŻ WIEDZIEĆ ŹLE... (Duże litery przez caps loska mi wyszły, ale może to nie jest przypadek ;-) )

admin

Najważniejsze, że jest "nieuleczalne".  :D

renia

Brzmi przerażająco...  :twisted: Jak ja się dowiedziałam, że mam Hashimoto i jest to choroba "nieuleczalna", to też byłam przerażona... :? Ale szukałam mimo wszystko informacji na ten temat w internecie, jakaś tam wiara w "cud" jednak we mnie była... :)

admin

Byłaś źle zdiagnozowana.  8) ;)
Żadnego Hashi... nie miałaś, bo to jest "nieuleczalne". ;)  :lol:

renia

:? To już nie wiem czy się mam martwić, czy cieszyć... :roll: ;-) 8)

admin

Skoro choroba jest nieuleczalna, a Ty jej teraz nie masz, to złóż pozew do sądu, że Cię "leczyli" - choć nie powinni i przez to masz "uszczerbek na zdrowiu i w psychice", bo zwątpiłaś w "medyczne procedury" - może parę milionów Ci zasądzą... ;)

renia

:lol: Jeszcze zrobią ze mnie "czarownicę" i mnie spalą na stosie za te "herezje"... :shock: 8) :lol:

lilek

https://m.facebook.com/watch/?v=840494636532476&extid=WA-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing

Niewiem czy wolno,jak nie to prosze wyrzucic tego linka,a jesli tak to prosze o komentarz Adminie,dziekuje

Zyon

Cytat: admin w 2021-10-05, 22:30:07
https://www.msn.com/pl-pl/rozrywka/news/monika-miller-nieuleczalnie-chora-dzieli-los-wieniawy/ar-AAPa6gV?ocid=msedgntp - no jest nieuleczalna ta choroba dla niektórych.  :shock:   :?
Może i lepiej... ;)

Nieuleczalne choroby najbardziej ciesza akcjonariuszy firm farmaceutycznych :D
Komedia, ale wiem, ze tak dla wielu osob jest. Niedawno podczas pobytu na Kaszubach tez rozmawialem z takim jednym delikwentem. Nie chcial sluchac prawdy, wolal tabletke lyknac. Zapytalem "euthyrox"? I Zgadlem :D
Work Buy Consume Die

admin

Tabletki, szczepionki i suplementy - no to jest dopiero zarobek!  8)

Blackend

W dodatku to cały czas rynek rozwojowy i perspektywiczny.  8)

admin

Jasne, cały czas kombinują jak dalej nabierać chętnych.  8)