Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Paliwo dla mózgu.

Zaczęty przez lekarka, 2008-12-21, 12:55:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

A bo śmietanka nie jest dla wszystkich... ;)

renia

Tylko dla śmietanki... :D

administ

Niepotrzebnie, bo grubasów przybywa, więc jak zeszczupleje, to znów nie będzie miała przyjaciół sobie podobnych... ;)
Tyją, bo im drożdżówki, batony i słodkie napoje "zabrali" z menu szkolnego. A wiadomo, że "zakazane" zawsze przyciąga  :lol:

Diogenes z Synopy

też o tym myślałem. Że niebawem na szczupłych nałożą jakiś podatek, na odmieńców.  Chyba się tego nie uniknie. I będą traktowani jak niepełnosprawni. Bo fotele będą wielkie, do klozetu będą wpadać, w samochodzie będą czuli się jak w ciężarówce, w brodziku będą pływać, woda w butelkach mała będzie po 5 l , a bułki będą wielkości piłki do kosza.   Świat przystosowany będzie do wagi ciężkiej.    8)   ;-)

administ

Jasne, bo dieta wysokowęglowodanowa Kwaśniewskiego, oparta na białku zwierzęcym, tez jest super.  8)

Jarek

Masz może  inne babeczki ? :lol:

vvv

Wytrawne Ci nie pasują, chcesz więcej barokowych fałdek?
:wink:

Jarek

Diogenes z Synopy

moja córa podobne robiła. Gdy jeszcze nie byłem na Optymalnej, poczęstowała nas mufinkami ze śmietanki, czekolady, masła i munki. Zjadłem ze 3 szt  - to 2 dni byliśmy najedzeni, tak zemdliło  ;-)  . Gdy jadłem to smakowało. Wieczorem żałowałem  ;-)   :?  .   Pomyślałem, jak można takie rzeczy jeść  :roll:  .
Teraz nasze Tiramisu załatwia wszystkich  ;-) . Bo smaczne, to się  je bez ograniczeń, a to błąd. A  np na korytku wentyl bezpieczeństwa nie działa.

Jarek

Te inne babeczki tak  8)

Jarek

Chyba u swojej babeczki  :lol:

vvv

Tobie tylko golonki w głowie.
8)

Jarek

Starości się obawiam  :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

administ