Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Paliwo dla mózgu.

Zaczęty przez lekarka, 2008-12-21, 12:55:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Odpowiadam: pewnie w podanym linku.  8) ;)

Zyon

A co w nim jest? Cos ciekawego?
Work Buy Consume Die

administ

Nie wiem, nie przeglądałem, wolę angielskiego się pouczyć... ;)

Anulka177

Jużmmyślałam,  że ktoś powie,  co jest w tym linku  :?

Zyon

Cytat: admin w 2016-03-10, 12:23:23
No ja tez nie klikalem, ale myslalem, ze kliknales to powiesz czy warto... ;)
Work Buy Consume Die

Anulka177

Zyon

Kliknie ktos w koncu?  :evil: Chcialbym sie dowiedziec czy warto. Jezeli nikt sie nie zdecyduje dobrowolnie to robimy losowanie ochotnika! :D
Work Buy Consume Die

administ

Można, link bez wirusów... ;)

Zyon

Pytanie nie jest czy mozna ale czy warto  :lol:
Work Buy Consume Die

Anulka177

Gavroche

Jakiś podejrzany, nie klikam. :D

Blackend

Też jeszcze nie kliknąłem.  :lol:

Anulka177

Właśnie zajrzałam, żeby sprawdzić kto kliknął i co? Nikt???? Ale uparty naród, jak te osły!!!  :|

administ

Dziwne, że jeszcze żadna kobieta się na to kliknięcie nie skusiła!  :shock: ;)

renia

Cytat: Blackend w 2016-03-10, 16:03:46
Też jeszcze nie kliknąłem.  :lol:

Co za klika, że nikt nie klika... :shock: 8)

administ

anakin

Cytat: admin w 2016-03-10, 12:23:23

Yyy, no ale ja wylacznie bazuje na anglojezycznych mediach. Glownie amerykanskich. Z polskich stron odwiedzam juz tylko dobreprogramy, niebiezpiecznika, z3s i sekuraka. No i 2 wiadome fora.

Jak daje link, no to zawsze do serii artykulow z rozmaitych stron omawiajacych ktorys z "tematow dnia". Pozostawiam wybor, co do stron, bo sam lubie miec wolny wybor. Osobiscie wybralem artykul z Time, Reuters, i Washington Post. A tematem bylo mieso jedzone przez naszych przodkow. No i przy okazji delikatna negacja wegetarianizmu przez duze W. Szkoda tylko, ze slowem nie wspomniano o roli jaka odegrala obrobka termiczna pozywienia.

=====
Nie lubie obcowac z polskim jezykiem i polska mentalnoscia. Nawet nie lubie sie przyznawac, ze pochodze z Polski, bo sie tego wstydze. Zwlaszcza od czasu ostatnich wyborow. Polacy z tym swoim nacjonalizmem byli i sa tematem do zartow i kpin, chocby nius z wczoraj:
https://www.reddit.com/r/space/comments/49nwwj/polish_space_agency_polsa_unveiled_their_new_logo/

Wszystkim PiSiorom polecam czytac zdrowo rozsadkowe zachodnie media zamiast tych piso-nacjonalistycznych i zyc w swiecie fantazji o Polsce.

Gavroche

Uff!
Dobrze, że nie kliknąłem. :lol:

grenis