Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Życzenia

Zaczęty przez martyna opty, 2008-12-22, 13:56:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

_flo

wszystkiego ladnego w nowym roku, ay!

kodar

CytatŻyczę wszystkim wielu ludzi wokół was.
przeciez jest tloczno od ludzi,wypchany po brzegi tramwaj czy autobus,ktos siedzi  w sasiednim pokoj,albo mieszkaniu,a mimo to jestesmy sami?????
dlatego nie tylko od Swieta zyczmy sobie zauwazenia tego drugiego czlowieka. :P

WojciechS

Cytat: kodar w 2008-12-23, 19:05:56

A dla tych, co kochają samotność, życzę tylko tylu stresowiczów wokół was, ile jest niezbędne!.
Wszystkiego dobrego każdemu...  :D

Opal

kodar cytuj:
przeciez jest tloczno od ludzi,wypchany po brzegi tramwaj czy autobus,ktos siedzi  w sasiednim pokoj,albo mieszkaniu,a mimo to jestesmy sami????? dlatego nie tylko od Swieta zyczmy sobie zauwazenia tego drugiego czlowieka.

Uwielbiam język polski, ponieważ można w nim (w przeciwieństwie do j. angielskiego) umieścić wiele przeczeń w jednym zdaniu :)
Kodar - nie wierzę, że nie wiesz o czym pisałam i nie rozumiesz tego czego jawnie nie napisałam :)

Edyta

Cytat: Opal w 2008-12-23, 21:52:08
.... nie wierzę,]...

No chyba żartujesz! To nie wiesz,ze tutaj na Forum wiekszosc to sami "mędrcy",zeby nie powiedziec "mędrcy syjonu" ,kto tam zgadnie co im w duszy gra,co zrozumieją,albo i nie ,jak zinterpretują czyjś post i takie tam...,albo "latanie" od jednego Użytkownika do drugiego,trzeciego itd. jak jakis (jak to kiedys napisał pewien "hipokrytas" ) ratlerek  :)

kodar

kodar cytuj:
przeciez jest tloczno od ludzi,wypchany po brzegi tramwaj czy autobus,ktos siedzi  w sasiednim pokoj,albo mieszkaniu,a mimo to jestesmy sami????? dlatego nie tylko od Swieta zyczmy sobie zauwazenia tego drugiego czlowieka.

Uwielbiam język polski, ponieważ można w nim (w przeciwieństwie do j. angielskiego) umieścić wiele przeczeń w jednym zdaniu :)
Kodar - nie wierzę, że nie wiesz o czym pisałam i nie rozumiesz tego czego jawnie nie napisałam :)
moze byc mnostwo ludzi wokol nas,a mimo to bedziemy samotni,z wlasnego wyboru lub z wlasnej niewiedzy :P

Opal

Cytat: Edyta w 2008-12-23, 22:39:09
.... nie wierzę,]...

No chyba żartujesz! .................(jak to kiedys napisał pewien "hipokrytas" ) ratlerek :)

Lubię żartować :lol:

Edyta

Oczywiście chodziło mi o "hipokrytasę" -bo to kobieta tak mondrze pisze o sobie ,że jest ratlerkiem -aż dziw bierze,ze tak trafiła!  :shock: Ja to myslałam ,ze moze pudelek,a tu jednak ratlerek   :shock: widzisz Ty?

Edyta

Póki co ide zgolić wąsy.Poczekam do północy moze ratlerek jak to pisze "hipokrytasa" coś nam doniesie  ciekawego  :)

bea561

Życzę wszystkim forumowiczom pełnych ciepła, spokoju i radości Świąt Bożego Narodzenia
oraz pomyślności i sukcesów w Nowym 2009 Roku

Edyta

Cytat: adam319 w 2008-12-24, 07:36:17
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=9048f7c9c7a2cf2a

Cóż chcesz biedaku w ten sposób udowodnić?
Własną głupote,obłude ,czy to że Józiu Figlarz na Ciebie aż tam mocno działa?  :lol:
Poza tym myslę,ze Józiu Figlarz jest bardzo ładny na tle innych awatarów ,ma przynajmniej jakis wyraz twarzy ,a nie jakis "pusty łeb"   :D 

renia

Składam wszystkim optymalnym :zdrowych, spokojnych i przyjemnych Świąt Bożego Narodzenia, oraz pomyślności w nowym Roku :)Renia

Rudka

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO  Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH SWIAT  ADMINISTRACJI
    I WSZYSTKIM FORUMOWICZOM
    http://www.dancingsantacard.com/pl/step_3

adampio

Zycze wszystkim zdrowych, spokojnych, optymalnych i radosnych Swiat, mile spedzonych w gronie rodzinnym, duzo prezentow a przede wszystkim zdrowia. :D

Opal

Niech te święta Bożego Narodzenia
przyniosą nam wiele radości,
Niech uśmiech zagości w domach,
Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,
a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,
Niech samotność odejdzie w niepamięć,
Niech zima otula nas białym puchem,
jak ciepły koc przy kominku,
Niech bieluteńkie gwiazdeczki
skrzypią wesoło pod naszymi butami
na wieczornym spacerze.
Niech dobry Bóg namaluje
szczęście na naszych twarzach,
Niech miłość dotyka nas delikatnie,
lecz bez ustanku,
Niech marzenia płyną wysoko w górę
i spełniają się...    :) 

Teresa Stachurska

Gospodarzowi wraz z Rodziną oraz Forumowiczom z ich Rodzinami zdrowych, smacznych i wesołych Świąt życzę !

Dodatkowo - Doktorowi Janowi Kwaśniewskiemu Nagrody Nobla !

Krystyna

Aby wszystkie dni w roku były tak piękne
i szczęśliwe jak ten jeden wigilijny wieczór.
Aby Wasze twarze i twarze Wasych najbliższych
zawsze rozpromieniał uśmiech,
a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku szczytom.

Krystyna

http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3169996  - proszę kliknąć aniołka.