Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Ponomarenko i dr Kwasniewski

Zaczęty przez Jarosław00, 2009-03-18, 18:50:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarosław00

Interesuje mnie zazyłosc dr Kwasniewskiego i W Ponomarenki. Z tego co wiem kiedys Ponomarenko pochlebnie wypowiadał sie o dr i jego diecie natomiast w ostatnich latach zarzucał mu wiece niescisłosci i błedow. Wie moze ktos co było powodem tej zmiany nastawienia i co sie wydarzylo miedzy dr Kwasniewskim a Ponomarenko?

sewero

Jarosław00

wiem ze dr Ponomarenko nie zyje ale chcialem wiedziec co bylo przyczyna zmiany nastawienia do dr Kwasniewskiego i zywienia optymalnego.

adampio

Jak znam zycie, nie znajac konkretnego przypadku, byla to pewnie zazdrosc. :shock:

Mari

Też tak myślę , ale to tylko nasze gdybania i ploteczki ...a po cóż nam wiedzieć ?...ciekawość to pierwszy stopień do piekła  :shock: :D

renia

Ja słyszałam, że dr Ponomarenko wprowadzał pewne modyfikacje w DO (w arkadiach strasznie plotkują :|)Dr Kwaśniewski twierdzi, iż biochemia, tak jak matematyka, jest niezmienna, więc zasad DO nie należy zmieniać.

Mari

Cytat: renia w 2009-03-19, 14:09:35
Ja słyszałam, że dr Ponomarenko wprowadzał pewne modyfikacje w DO (w arkadiach strasznie plotkują :|)Dr Kwaśniewski twierdzi, iż biochemia, tak jak matematyka, jest niezmienna, więc zasad DO nie należy zmieniać.
Zdadza się , czytałam Pana Pomarenkę ...u Niego jest mniejsza ilosć T.

Mari

Łoj! przepraszam  ja nie chciałam zmienić nazwiska , a nie mogę poprawić  :(

kristan

Był przedstawicielem dwóch koncernów farmaceutycznych na Polske rozprowadzajacych syplementy/wywiad w Optymalniku-kiedyś.../

vigo

Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo że chodzi o ...
W ten schemat pewnie wpisują się panowie Witold Jarmołowicz, dr. Wróbel i inni zwolennicy badania kropli krwi, tudzież włosów  :D

kristan

grizzly

Cytat: vigo w 2009-03-23, 10:34:48
...badania kropli krwi, tudzież włosów  :D...

Kropla krwi to zgoda.
Ale wlosy?  :shock:

To twoim zdaniem, co jest "zlego" w badaniu wlosa?
Moze to, ze nalezy za to zaplacic i nie jest "darmowe" ?

vigo

Cytat
Kropla krwi to zgoda.
Ale wlosy? 

To twoim zdaniem, co jest "zlego" w badaniu wlosa?
Moze to, ze nalezy za to zaplacic i nie jest "darmowe" ?

wow, wyczuwam w koncu powazniejsze nuty w Twojej wypowiedzi, czyzbys spowaznial pod wplywem lagodnej perswazji admina ? Brak pogrubien, nie piszesz trzynastozgloskowcem, brak emotik - jestem pod wrazeniem.
Nie daj Boze, dojdzie jeszcze do tego ze podejmiesz merytoryczna dyskusje  :)

grizzly

Cytat: vigo w 2009-03-23, 12:55:47
...Nie daj Boze, dojdzie jeszcze do tego ze podejmiesz merytoryczna dyskusje  :)...

Dobra, dobra "Obywatelu Vigo"
nie odwracajcie "ogona kotem"  :P

BTW
Jak tylko jest mowa o wydawaniu pieniedzy to od razu
zaczyna sie "zaklamywanie realu" !

Bo na wszystko musi sie znalezc "kasa"
ale na zdrowie i dlugosc zycia to musi byc "za darmoche" !?

vigo

CytatBo na wszystko musi sie znalezc "kasa"
ale na zdrowie i dlugosc zycia to musi byc "za darmoche" !?

nie kumam, po co kasa na leczenie, na badanie wlosa itp. zywiac sie optymalnie ?

zenon

Cytat: vigo w 2009-03-23, 10:34:48
Jesli nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo ze chodzi o ...

Mnie w tej teorii jedno nie pasuje.

Po co P. Mialby walczyc o kase z JK z ktorym mial wspolnego wnuka?

viola44

Kto jest ciekawy, niech sobie włoży nos do kawy! :D

Mari

Cytat: viola44 w 2009-03-24, 08:08:42
Kto jest ciekawy, niech sobie włoży nos do kawy! :D
wspaniała puenta  :).