Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

CHOLESTEROL

Zaczęty przez piotrek71, 2009-05-23, 11:45:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

A tutaj na forum z wynikami to do kogo ? :shock:

administ

:lol:
Nie ma się co martwić, bo jak widać terapia przez drut jest skuteczna... ;)  :lol:

Jynx

Cytat: admin w 2016-06-29, 10:32:25
Nie ma się co martwić, bo jak widać terapia przez drut jest skuteczna... ;)  :lol:
Zdaję sobie sprawę,  że na odległość jest ciężko pomóc ale może masz jakieś pomysły?

administ

Żadnych niestety.  :?

Jarek

Cytat: admin w 2016-06-29, 10:32:25
Jak chory leczy chorego to zawsze skutecznie :wink:

Gavroche

Nikt tu nie jest chory, chyba, że na normy. 8)

Jynx, olej na razie temat, pilnuj miski tak fest i zrób ponowne badanie za kilka tygodni.

renia

Cytat: Jynx w 2016-06-29, 10:35:44
http://www.tinypic.pl/a33b77e7suf2

http://www.tinypic.pl/xgctzwwdzm2n

To jesteś "kolejną ofiarą Kwaśniewskiego"... :?
A tak na serio, to dziwne, że wszyscy jedzący optymalnie mają niskie trójglicerydy, a Tobie tak rosną. Nawet badania na Optymalnych w Akademii w Poznaniu i w Warszawie to potwierdziły.

Jynx

Tylko,  że ja nie chcę...

Zaczekam jeszcze ze dwa tygodnie i zrobię badania raz jeszcze,  jeżeli nic się nie zmieni to będę zmuszony zmienić sposób odżywiania.

Szukając przyczyn takiego stanu, pomyślałem że wpływ na takie wyniki moze mieć to ze dzien wczesnien około godziny 22 30 zjadłem okolo 20g węglowodanów,  a badania robiłem o 8 rano. Nastepnym razem przed badaniami bede poscil co najmniej 15h.

Jarek

Cytat: Gavroche w 2016-06-29, 10:55:00
Nikt tu nie jest chory, chyba, że na normy. 8)

Jynx, olej na razie temat, pilnuj miski tak fest i zrób ponowne badanie za kilka tygodni.

:lol: :lol: :lol:

Jynx

Skontaktowalem sie mailowo z lekarzem optymalnym, podobno wszystkiemu winna jest smietana pita zbyt często,  odstawie ja na jakis czas i zobaczę jakie będą efekty.

administ

No proszę, jakie to proste!  :D

Jynx

Proste czy nie, nikt inny nie byl w stanie mi nic doradzić.  A śmietanki i masła przez ostatnie miesiące jadłem bardzo dużo.

Nie zaszkodzi ( mam nadzieję) sprawdzić.

administ

Jasne, zawsze najciekawsze eksperymenty wychodzą na sobie, bo takie odczuwalne bezpośrednio są.  :lol:

Jarek

A jednak śmietana ,dobrze że nie piwo bo zakupiłem sporo  :lol: :wink:

Jynx

Miałem do wyboru albo wyeliminować piwo albo śmietanę,  wybór nie był trudny ;)

Jarek

Też bym tak zrobił  :lol:

Jarek

Dobrze że jest w czym wybierać  :lol:

administ