Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

CHOLESTEROL

Zaczęty przez piotrek71, 2009-05-23, 11:45:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Kapitalizm największych monopolistów to największy komunizm. 8)

admin

admin

Przy okazji przeglądania, ile to wcześniej w tym wątku napisałem głupot o "złym" cholesterolu, trafiłem ten post, który nie omieszkałem skomentować:

Cytat: MONIKAW w 2009-05-27, 13:27:07Reniu aby ciężkie i przewlekłe choroby ustępowały potrzeba czasu liczonego raczej w miesiącach, latach a nie tygodniach.

A to akurat nie jest prawda, bo dzięki Prądom Selektywnym Doktora Jana Kwaśniewskiego (nie mylić z jakimiś tam innymi "prądami selektywnymi" niewiadomego pochodzenia) można było wyleczyć przeciętnie w 7 dni pobytu w Akademii Zdrowia Doktora niepowikłane przewlekłe choroby: migrena, astma, wrzody żołądka, nietrzymanie moczu u kobiet i jeszcze pewnie coś, co wpadnie mi w RAM w stosownym czasie.
A teraz dzięki Fundacji im. lek.med. Jana Kwaśniewskiego można w zasadzie odzyskać zdrowie (wyraźne efekty po 3-4 aplikacjach) w tych przypadkach w Akademii Zdrowia tu: https://dr-kwasniewski.pl/akademia-zdrowia/