Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Zmarł Karol Braniek.

Zaczęty przez admin, 2009-06-03, 11:06:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

"adminie" zaraz biorę się do roboty  :D dzisiaj będę miała ciężki dzień.  :?

renia

Cytat: admin w 2009-06-19, 07:12:31
Tylko GADAĆ potraficie, a do ROBOTY  nie ma komu. Tylko GADAĆ potraficie... :(
I wszystko przegadacie... :D
A może o inne działanie Tobie chodzi? :roll: :?

renia

Cytat: marian05 w 2009-06-18, 23:18:15
Powiedza Ci ze dojzalas do czubkow
Pomysl - najnowsze badania naukowe udowodnily ze tlusto nie znaczy niezdrowo
Media w dalszym ciagu namawiaja ludzi zeby jedli"styropian"
I WIEKSZOSC chce tego
Powiedz spoleczenstwu zeby zrezygnowalo z np.LODOW - zostaniesz ukamieniowana - chociaz wszyscy wiedza ze lody to prawie Tablica Mendelejewa - ale sa smaczne
Jeszcze wrócę "marianie" do tego tematu. Powidz mi tylko jedno: czy Ty byś wolał nigdy o DO nie usłyszeć?

michal

Cytat: Opal w 2009-06-18, 23:55:32
Do kolejnego  przeczytANIA

Opal, masz na imię Ania? :)

Wacław

Cisza najlepsza jest w grobie.
W tej dyskusji nie chodzi o MORGANO, niech spoczywa w spokoju.
Chodzi o błąd,  który popełnił w swoim żywieniu. Powinniśmy uczyć się
na błędach innych ludzi. Własne błędy są zbyt kosztowne.
O popełnienie błędu nie jest trudno.

Im człowiek starszy , to odstępstwo od zasad skutkuje większymi
skutkami zdrowotnymi, w drastycznych przypadkach śmiercią.

pozdrawiam

renia

"Wacław", opisujesz ŻO, jakby było trucizną, a nie lekarstwem. Małe błędy przecież nie szkodzą, jedynie całkowita zmiana proporcji i zalecanych produktów. Nie popadajmy w skrajność.

marian05

,,
Cytat
czy Ty byś wolał nigdy o DO nie usłyszeć?

Zgadzam sie z Toba ze ludzi zainteresowanych nalezy informowac o ZO ale tylko zainteresowanych - i nigdy nie wdawac sie w polemike z ludzmi "wszystkoWiedzacymi"

viola44

witam!
w każdej księgarni można wziąć do ręki książki związane z D.O. , nie róbmy z ludzi totalnych analfabetów co to w życiu niczego nie widzieli....popieram zdanie mariana, nic na siłę , kto szuka ten znajdzie....ja osobiście wiem z autopsji iż dyskusje czy jak to renia nazywa informacje na temat diety irytują, budzą agresje i faktycznie można narobić sobie wrogów.... :D :D :D :D :lol: :lol:

Opal

Michał - Ty bystrzacho  :shock:  :shock:  :)

renia

Cytat: marian05 w 2009-06-19, 08:42:18
,,
Cytat
czy Ty by¶ wolał nigdy o DO nie usłyszeć?

Zgadzam sie z Toba ze ludzi zainteresowanych nalezy informowac o ZO ale tylko zainteresowanych - i nigdy nie wdawac sie w polemike z ludzmi "wszystkoWiedzacymi"

Ale żeby ktoś był zainteresowany, najpierw musi się dowiedziec, że "takie coś" w ogóle istnieje.

renia

Ten temat już przerabialiśmy. Ale jeśli ktoś woli zamiast mieć swoje zdanie, mówić tak, jak inni chcieliby usłyszeć, to to jest zwykły populizm.

marian05

Reniu, Chyba nie bedziemy sie zachowywac jak swiadkowie Jechowy?

viola44

:D :D jest coś takiego jak samochód z megafonem, czasem jeżdżą po ulicach miast i namawiają, reklamują ... :D :D  

viola44

Cytat: marian05 w 2009-06-19, 09:00:04
Reniu, Chyba nie bedziemy sie zachowywac jak swiadkowie Jechowy?
jeszcze ze 3 posty i będziesz płatnym agentem.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D takim samym jak ja.... :wink:

renia

Viola , z Tobą już dyskutowałam, zdążyłam zauważyć, że nie dalej warto i proszę do mnie nie kierować swoich postów.

renia

Miało być: dalej nie warto..

marian05

Hej Dziewczyny , zakopcie topor wojenny

marian05

Ciesze sie bardzo ze zapanowala znowu zgoda
Jesli pozwolicie przygotuje sobie teraz optymalne sniadanie

viola44

renia nie denerwuj się spokojnie, skoro naważyłaś piwa musisz teraz go wypić, nie miałaś prawa mnie oceniać, pomawiać ponieważ mnie nie znasz i nic o mnie nie wiesz, to tak na przyszłość zanim znajdziesz sobie następną ofiarę....przykro mi...marian poczyta sobie wcześniejsze posty i będzie miał czarne na białym, w końcu nie głupi facet z niego....