Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Ludzie

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2009-06-27, 17:27:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Już nieraz zauważyłam, ze osoby życzliwe, pomagające innym żyją dłużej...

renia

.."Łysol – tak nazywał Katarzynę mąż, kiedy po chemioterapii zaczęły jej wypadać włosy. Kobieta ostatkiem sił błagała go o litość. Dziś są już w trakcie rozwodu.." ..Rozwód to zbyt mało. Facet powinien siedzieć..te zakręcanie wody..

Zonia

Cytat: Teresa Stachurska w 2010-10-22, 00:32:28
http://zdrowie.onet.pl/1628124,2041,0,1,,czego_nauczy_cie_tesciowa,psychologia.html

Ależ to jest na czasie :)
Właśnie, przed godziną, mój syn wyprowadził się do swojego nowego mieszkania z...przyszłą synową.

renia

Przesadzają z tymi teściowymi..Przecież to są najczęściej dobre, troskliwe( byle nie do przesady ) kobiety, które chcą dobrze, zarówno dla synowej, jak i dla syna oraz ich dzieci. Ja np. lepiej dogaduję się z synową, niż z synem..

Teresa Stachurska

Wiedziałam, że "na czasie"  :lol: 

Zonia

Dziewczyna zaradna jest, komunikatywna, no i widać, że kocha mojego syna.
To i teściową będzie miała kochaną  :lol:

renia

..zapomniałaś dodać.. :roll: ..i skromną.. 8) :lol:

Zonia

Cytat: renia w 2010-10-22, 11:00:16
..zapomniałaś dodać.. :roll: ..i skromną.. 8) :lol:

No bo, tak...niekoniecznie  :wink:

renia

Ano ano, nie koniecznie musi być skromna.. 8) ..masz dosyć innych zalet.. :lol: :wink:

Zonia

Cytat: renia w 2010-10-22, 11:04:22

Ano ano, nie koniecznie musi być skromna.. 8) ..masz dosyć innych zalet.. :lol: :wink:

Aaaa, to z tą skromnością było do mnie ?  :shock:
No to oczywiście, że jestem...skromna :)

Iga

Cytat: renia w 2010-10-22, 09:53:45

Przesadzają z tymi teściowymi..Przecież to są najczęściej dobre, troskliwe( byle nie do przesady ) kobiety, które chcą dobrze, zarówno dla synowej, jak i dla syna oraz ich dzieci . Ja np. lepiej dogaduję się z synową, niż z synem..
No,ja mam taką teściową dobrą :) Jakoś nie wyobrażam sobie,by było inaczej :)

Iga

Cytat: Iga w 2010-10-22, 11:35:22
Jakoś nie wyobrażam sobie,by było inaczej :)
...by mogło być inaczej.

renia

Jak zwał tak zwał, ważne, że jest dobrze.. :D