Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

sentencje

Zaczęty przez o.n.ania, 2004-05-01, 16:19:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: Radomiak w 2017-07-06, 20:35:01
To jednak hakenkrojce czapkują jankesom? 8)
Rynek o innym podłożu ekonomicznym. Chyba że zle zrozumiałem :lol:

Blackend

Cytat: Jarek w 2017-07-06, 20:27:33
:lol:
Zasad trzeba przestrzegać, a ja jestem bardzo pokorny :lol:
Dzisiaj szefostwo własnie mówiło że ograniczamy jakość, bo za to już nikt nie płaci. Tylko do USA jest prestiżem być lepszym, i na zamówieniu jest zaznaczone na czerwono USA :lol:

Teraz życie produktów jest coraz krótsze, bo ludziska kochają kupować, więc i tak nie warto w niektórych przypadkach się wysilać jeżeli tylko można obniżyć cenę.  8)

renia

Gandhi: "Żaden człowiek nie może postępować słusznie tylko w jednym obszarze swojego życia, podczas gdy w innych postępuje źle. Życie jest bowiem jedną niepodzielną całością".

administ

Niestety, to nie jest prawda.  8)

renia

Można być dobrym, a postępować w niektórych sferach życia źle? To by nie było w porządku.... :roll: Chyba, żeby "małe zło" miałoby uchronić przed "wielkim złem", albo jakoś tak... 8) :lol:

Blackend

Wystarczy że Naczelnik to chodzące samo dobro, no ale to niedościgniony wzór.  :?  8)

administ

renia

Hi, hi, he, he... 8)

Zofia

Dla mnie zły to - zły. Dobry to - dobry. Nie raz się nasłucham jak to: Miłosierny dla zbawienia zsyła zło. Ni jak nie potrafię tego pojąć.

administ

:lol:
Najgorszy to jest "zły owoc" z dobrego drzewa! ;)

Zofia

Bywa i tak, przy chorobach zawiązków.

administ

Jak się zle zawiąże, to się może rozwiązać... ;)

Zofia

I PROWADZIĆ ROZWIĄZŁE ŻYCIE. MY JESTEŚMY Z DOBRYCH ZAWIĄZKÓW.

administ

No nie wiem, bo czasem jak do mnie informacje z optyzjazdów dochodzą, to normalnie sodoma i gomoria... ;)  :lol:
Nawet nie przypuszczałem, że plotkarze mają taką wybujałą fantazję!  :shock: ;)

Blackend

To ten chleb ze smalcem tyle wigoru daje. ;)  :lol:

administ

Jarek

Wystarczy jechać do Ciechocinka, można się o przedziwnych zjawiskach dowiedzieć :lol:

renia

"Nigdy, przenigdy nikogo nie oceniaj. Nie oceniaj, nie krytykuj, nie osądzaj, nie potępiaj, nie wyrokuj. Każdy z nas jest jedyny, niepowtarzalny i kieruje się w życiu powodami niezrozumiałymi dla reszty. To dotyczy nas wszystkich".
Julian Sanchez (z książki Antykwariusz)

Jarek

Piękne, ale ja mam to gdzieś. :lol:
Napisał a nie stosował,  przeczytał i mu się zdaje ze taki jest. Piękna iluzja :shock:
Mnie jakby nikt nie ocenił, to umarł by pewnie ze złości. Dlatego mogę być oceniany, bo jestem bardzo miłosierny dla wszystkich co mają problem ze sobą :lol:

administ