Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gwidon

Cytat: renia w 2009-07-30, 09:54:54
"Gwidon", można Ciebie wyrwać "do tablicy"?
Tak pomyślałam sobie, że mało piszesz na swój temat. Starasz się o efekty ;-)  ale o sobie.. ani mru mru. Interesowało by mnie to ile lat jesteś na ŻO ? Jakie są tego skutki? Czy znasz w Niemczech więcej osób na DO ?
Jeśli uznasz mnie za zbyt wścibską, to przepraszam i milczę :-I
............no niestety  jestes :shock: :wink: :lol: 8)..........

..............a na  zywieniu jestem juz  o cho   cho   choooooooooooooooo  , a  moze  i dluzej  :wink:....................

renia

"Gwidon", !@$#@!$%&*@...nie daruję Ci... ;-)
..a z tym czasem żywienia, to nie musiałeś aż tak dokładnie.... ;-))

renia

Pogoda nie sprzyja pracującym, nie sprzyja plażowiczom, ale sprzyja grzybkom. Wczoraj, pod wieczór, znaleźliśmy kilka prawdziwków i trochę kure.Może to nie dużo, ale szukaliśmy dosłownie 20 minut przy jeziorze. Dodatek do obiadu dzisiaj mam pyszny. :-)

renia

miało być kurek, a nie (jakąś tam) kure. A może by boło lepiej znależć kure...  ;-))

renia

Już nie poprawiam, bo tylko przybywa błędów  :-)))

renia

Zapisałam sie dzisiaj na intensywny kurs języka angielskiego, który zaczyna się we wrześniu. Tak, że możecie spodziewać się, że w co drugim poście wstawię przynajmniej jedno zdanie w języku angielskim, żeby wyglądało, że ja niby taki poziom wysoki mam ;-)) .A tak na serio, to zmobilizowały mnie te linki wstawiane z tekstami angielskimi, w których rozumiem co trzecie słowo.

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2009-08-03, 18:01:14
Zapisałam sie dzisiaj na intensywny kurs języka angielskiego, który zaczyna się we wrześniu. Tak, że możecie spodziewać się, że w co drugim poście wstawię przynajmniej jedno zdanie w języku angielskim, żeby wyglądało, że ja niby taki poziom wysoki mam ;-)) .A tak na serio, to zmobilizowały mnie te linki wstawiane z tekstami angielskimi, w których rozumiem co trzecie słowo.

:)  , łatwości w przyswjaniu życzę!

_flo

bardzo dobra decyzja, Renia
to nie bedzie zmarnowany czas

Gwidon

.......ucz sie ucz , bo nauka to potegi klucz , a jak bedziesz miala duzo kluczy , to  zostaniesz wozna  :wink: :lol:.............

viola44

Cytat: Gwidon w 2009-08-03, 20:03:56
.......ucz sie ucz , bo nauka to potegi klucz , a jak bedziesz miala duzo kluczy , to  zostaniesz wozna  :wink: :lol:.............

gwidon no raczej orginalnoscia nie błysnąłeś hi, to stare jak świat...:-)

renia

Cytat: Gwidon w 2009-08-03, 20:03:56
.......ucz sie ucz , bo nauka to potegi klucz , a jak bedziesz miala duzo kluczy , to zostaniesz wozna :wink: :lol:.............
...albo "klawiszem" i Cię zamknę na kilka ładnych lat.. tak dla efektu....;-)))

renia

Dziękuję za życzenia -  powodzenia w nauce. Na pewno przyda mi się. Będę miała pracowity rok, bo pisanie pracy licencjackiej mnie jeszcze czeka.

renia

Napiszę jeszcze, co mi przeszkadza. Pisałam już, że "wszyscy" "bez przerwy" jedzą. Myslę, że część ludzi nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, że co rusz, coś podjada. Jak nie jedzą, to chociaż coś żują, chyba żeby nie wyjść z wprawy. Piszę to dzisiaj, bo rozmawiałam z panią, która żuła gumę i mi to przeszkadzało, ale słabo ją znam i nic nie mówiłam. Następnie z córą oglądałyśmy bluzkę w sklepie, ktorą podała nam pani jedną ręką, bo w drugiej trzymała paczka. Mówiła do nas z pełnymi ustami, miałam ochotę odejść, ale bluzka była zbyt ładna. Uważam, że jeść powinno się tylko przy stole i tak też uczę swoje dzieci i pracownice.
Ach trudno się żyje, jak ma się takie "dziwactwa" ;-))

Gwidon

Cytat: renia w 2009-08-04, 12:33:32
Napiszę jeszcze, co mi przeszkadza. Pisałam już, że "wszyscy" "bez przerwy" jedzą. Myslę, że część ludzi nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, że co rusz, coś podjada. Jak nie jedzą, to chociaż coś żują, chyba żeby nie wyjść z wprawy. Piszę to dzisiaj, bo rozmawiałam z panią, która żuła gumę i mi to przeszkadzało, ale słabo ją znam i nic nie mówiłam. Następnie z córą oglądałyśmy bluzkę w sklepie, ktorą podała nam pani jedną ręką, bo w drugiej trzymała paczka. Mówiła do nas z pełnymi ustami, miałam ochotę odejść, ale bluzka była zbyt ładna. Uważam, że jeść powinno się tylko przy stole i tak też uczę swoje dzieci i pracownice.
Ach trudno się żyje, jak ma się takie "dziwactwa" ;-))

...........no bo niektorzy jedza tylko raz dziennie -  od  rana do  nocy :lol: :wink:..............

renia

Cytat: Gwidon w 2009-08-04, 12:44:46

...........no bo niektorzy jedza tylko raz dziennie - od rana do nocy :lol: :wink:..............
Masz raję (pierwszy raz ;-))
...i nie wiadomo od czego tyją?!  ...

Gwidon

Cytat: renia w 2009-08-04, 12:49:33
Cytat: Gwidon w 2009-08-04, 12:44:46

...........no bo niektorzy jedza tylko raz dziennie - od rana do nocy :lol: :wink:..............
Masz raję (pierwszy raz ;-))
...i nie wiadomo od czego tyją?!  ...

.....o to wapaniale , bo ty jak  narazie  na zero :wink:..............

renia

Jesteś zawzięty... ja to chociaż Tobie jedną rację przyznałam, a Ty?...

renia

...co prawda było :wink:....

Gwidon

.......... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:.............

renia

...chyba jednak daruję Ci...możesz cieszyć się wolnością...  :wink: