Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Teraz w ogole sa takie czasy, ze co chwile pojawia sie nowa moda i zawsze sie znajda tlumy glupich i bezrefleksyjnych ludzi, ktorzy slepo podaza za trendem. Trendsetter to teraz dobry zawod jest :D
Work Buy Consume Die

administ

No jak!
A nowy wątek na DD typu: "Kolejna ofiara surowej diety" - i z 500 postów, typu "jakie to głupki, co jedzą na surowo"? -  :wink:

Zyon

Cytat: admin w 2012-10-17, 08:47:13
No jak!
A nowy wątek na DD typu: "Kolejna ofiara surowej diety" - i z 500 postów, typu "jakie to głupki, co jedzą na surowo"? -  :wink:
Oj dobrze, ze w tej "propozycji" nic nie bylo o wzieciu mlotka i stuknieciu sie mocno w glowe. Juz bysmy mieli tragedie  :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

Dzisiaj w Trojce byla dyskusja u Kuby Strzyczkowskiego na temat depresji. Rozni ludzie dzwonili i rozne rzeczy (jak to ludzie) opowiadali na tematy rdzenia i remediow na te przypadlosc. Od boga, przez rodzine, po medykamenty az po bieganie (nedorfinki) i ogolnie sport.Zadzwonil tez jeden pan, ktory powiedzial, ze jest przedstawicielem farmaceutycznym i powiedzial, ze jakiej by sie nie mialo depresji to absolutnie nie wolno brac zadnych medykamentow, lekow, pigulek. Wprawil w niemale zdziwienie prowadzacego, bo oczywiscie byli tez tacy, ktorzy twierdzili, ze bez pomocy fachowca to nie ma co sie nawet na te depreche porywac. A fachowiec to wiadomo co zaleci i przepisze.
Work Buy Consume Die

administ

Na depresję jest bardzo dobra cebula ze smalcem, choć po ostatnich ekscesach na DD popadłem w zwiątpienie w tę terapię...  :wink: :D

Zyon

Chyba, ze jest drugie dno - cebula ze smalcem odmladza tak skutecznie, ze mozg sie cofa do poziomu 13-latka  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Czytanie DD skutecznie chroni przed depresją... :lol: :lol: :lol: można najwyżej zacząć u siebie podejrzewać schizofrenię. :roll: :lol:

administ

To fakt!
Nic tak nie poprawia humoru, jak lektura DD...  :D

Zyon

Cytat: renia w 2012-10-22, 13:43:34
Czytanie DD skutecznie chroni przed depresją... :lol: :lol: :lol: można najwyżej zacząć u siebie podejrzewać schizofrenię. :roll: :lol:
Ale tylko czytanie! Pisanie u coponiektorych wrecz ja poglebia :lol:
Schizofrenia czy depresja, nie wiadomo co gorsze :?  Czasami sprawdzam czy nie maluje obrazow i na wrotkach nie jezdze :D Na razie NIE :D
Work Buy Consume Die

renia

:lol: Ale "kangur" chyba boi się otwierać konserwę... :lol: :shock:

administ

Odmienne stany świadomości, bo za dużo prof. Pająka się naoglądało ...  :wink: :lol:

RafałS

Cytat: Zyon w 2012-10-22, 14:09:38
...Czasami sprawdzam czy nie maluje obrazow i na wrotkach nie jezdze :D Na razie NIE :D
Spróbuj, kto wie co ci pisane.  :)

RafałS

Cytat: admin w 2012-10-22, 15:49:52
...prof. Pająka...
Wszędzie mgły i mżawka, ufonauci działają...  :wink:

renia

Odmienne stany świadomości, bo za dużo prof. Pająka się naoglądało ...  :wink: :lol:

Żeby Kangur tak się dał omamić przez Pająka... :shock: To chyba jakaś czarna wdowa była... :shock: 8)

renia

Cytat: RafałS w 2012-10-22, 16:11:37
...prof. Pająka...
Wszędzie mgły i mżawka, ufonauci działają...  :wink:

Myślisz, że we mgle działają?  Nie roztrzaskają się o coś... :shock:

RafałS

Cytat: renia w 2012-10-22, 18:49:39
Myślisz, że we mgle działają?  Nie roztrzaskają się o coś... :shock:
Czyżby renia nie czytała Pająka?  :D

renia

Trochę o nim czytałam, ale nie pasjonowałam się jego teoriami... :?

administ

Ja nie czytałem nic Pająka i nie mam zamiaru, bo szkoda czasu na ...  :wink:
Ale na Pająka namawiał mnie ten "Edyt z ogonem" z DD, tak ma biedak zapajęczyony ten swój musk...  :twisted: :? :(
Nawet myślał, żem cyt: "komuch", bo startowałem z SLD!  :shock: :lol: :lol: :lol:

renia

Jemu chyba ten klimat w Australii nie służy... :? może słońce za mocno przypiekło... :roll: Żeby wszędzie widzieć Edytę w dzień i w nocy... :shock:  :lol:

renia

Cytat: admin w 2012-10-22, 19:10:19

Nawet myślał, żem cyt: "komuch", bo startowałem z SLD!  :shock: :lol: :lol: :lol:

To i tak jeszcze dobrze jak na niego... :lol: :lol: :lol: