Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Kangur wiedziałby najlepiej...  8)

renia

On to już nas wszystkim rozpracował... :lol: Jak ta mądra myśl brzmiała? "Człowieku chcesz się dowiedzieć kim jesteś, spytaj się Kangura"... :lol:

administ

"Edyta" - jedna odpowiedź...  :?

renia

Nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać... :roll: :cry: :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

Dużo tu zależy od wyczucia rozmówcy, którego niektórzy niestety nie mają. Pamietam debatę Balcerowicz-Rostowski, gdzie ten drugi świadomie do Balcerowicza zwracał się Leszku, aż dziwne, że Leszek nie zwrócił mu uwagi.  :roll:

Zyon

Ale nie mowil "panie leszku" czyli nie zaznaczal plci, wiec nie bylo to seksistowskie (wg kryteriow Nowickiej)  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

Nie mówił "panie", bo może nie był do końca pewny? ;)

RafałS

Legenda głosi że gdy zejdą do czasu i organizacji pozwalającej pokonywać dystans od gór do morza w 2 godziny, to...
...Wtedy to walnę się popływać na falach Bałtyku. Ale oczywiście poza sezonem, żeby efektu mrowiska uniknąć. No a wieczorem w domciu.  :wink:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-10-29, 21:00:11
Legenda głosi że gdy zejdą do czasu i organizacji pozwalającej pokonywać dystans od gór do morza w 2 godziny, to...
...Wtedy to walnę się popływać na falach Bałtyku. Ale oczywiście poza sezonem, żeby efektu mrowiska uniknąć. No a wieczorem w domciu.  :wink:
:lol:

RafałS

Znaczy się realne takie?  :lol:

renia

Jeszcze nie.  :? Chyba, że samolotem... :roll:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-10-29, 21:17:07
Znaczy się realne takie?  :lol:
Pojęcia nie mam, ale pomysł mi się podoba :D
Ja wiele lat temu obiecałem, że zacznę grać w gry komputerowe, kiedy będą jakości filmu fabularnego...
Zbliża się.

RafałS

Cytat: renia w 2013-10-29, 21:18:20
Jeszcze nie.  :? Chyba, że samolotem... :roll:
E tam samolotem. Kraj jest płaski jak stół, minimalnie krzywy. Minimalnie krzywy stół i okrągły do tego... prawie. ;-)

RafałS

Cytat: Gavroche w 2013-10-29, 21:19:24
...Ja wiele lat temu obiecałem, że zacznę grać w gry komputerowe, kiedy będą jakości filmu fabularnego...
Zbliża się.
O! Ja z kolei z tego pociągu wysiadam. Ale gry są i będą różne.

RafałS

Nie koniecznie o to nam się rozchodzi. Odpowiednie pociagi już jeżdżą, li tylko liczba i czas przystanków. O przystosowaniu, torowiskach nie mówiąc. :wink: