Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: Gavroche w 2014-09-06, 14:09:39
Zastanawiałem się tu kiedyś, co bym zrobił, gdyby mnie dopadło raczysko jakie...
I nie mam pojęcia 8)
Za mądry jestem, by gdybać po próżnicy, czy za głupi i wyobraźni nie starcza?

Zanim dopadnie, to lepiej wyciąć to, co może dopaść...  :wink: :mrgreen:
Taką prostatę se można profilaktycznie na początek chlasnąć, bo na co komu prostata!  :shock:  :wink:

renia

Dobrze, że są te reklamy w telewizji, bo faceci nawet by nie wiedzieli, że mają jakąś prostatę... :shock: :lol:

Blackend

Ela zaraz by to wytłumaczyła, jest prostata, to może być rak, proste nie? Sorry ale takie mamy geny. ;)  :lol:

administ

Ale ona też za chlebem wyjeżdża...  :?
A taka fajna babeczka, co dwa w jednym ministerstwa obrabiała!
A teraz będą znów dzielić, bo PSL ma za mało do ...  :wink:
...obsadzenia...  :lol::lol::lol:

Blackend

Szkoda, że tak wielu szczególnie z pokolenia PRLu wierzy, że Donald coś załatwi. (to takie typowe z tamtego okresu "załatwić")
Kompletnie nie rozumieją, że nie taka jest tam jego rola, a jak tylko padnie takie podejrzenie, może zapomnieć o reelekcji.

administ

Ale to chodzi o to, aby wreszcie platformie drgnęło na tyle, aby zaś się ludzie dali nabrać za rok na kolejne cztery lata.  8) :D
PiS strasznie rozreklamował PO, a Donalda w szczególności. Coś jak dobredzieci Dr-a...  :wink: :lol:

Sandman80

Zastanawiałem się tu kiedyś, co bym zrobił, gdyby mnie dopadło raczysko jakie...
I nie mam pojęcia 8)

Spotkał z kimś kto pokonał raka ?

Blackend

Cytat: admin w 2014-09-06, 14:46:10
Ale to chodzi o to, aby wreszcie platformie drgnęło na tyle, aby zaś się ludzie dali nabrać za rok na kolejne cztery lata.  8) :D
PiS strasznie rozreklamował PO, a Donalda w szczególności. Coś jak dobredzieci Dr-a...  :wink: :lol:

Już są zapowiedziane podwyżki, więc może się udać, no i Belka też pomoże.  :D

administ

A i tak wina Tuska!  :lol:

Gavroche

Cytat: Sandman80 w 2014-09-06, 14:48:23
I nie mam pojęcia 8)

Spotkał z kimś kto pokonał raka ?
Rak rakowi nie równy, a co pomogło Zdziśkowi niekoniecznie pomoże Heńkowi  8)

Znam lekarza, który nie leczy konwencjonalnie swojej białaczki, co on tam robi, nie wiem, ale żyje z nią już ze 7 lat...

Maniek

http://kobieta.onet.pl/dziecko/male-dziecko/michal-rusinek-ceniony-wykladowca-o-wulgaryzmach/vsmpc

"Wśród dziecięcych przekrętów, moje ulubione to te katechetyczne albo religijne, bo język religijny ma to do siebie, że jest szalenie hermetyczny i dziecko w zetknięciu z nim, słyszy tam zupełnie coś innego. Na przykład kościół wariacki, a nie kościół Mariacki. Natomiast w jednej z pieśni maryjnej dziecko usłyszało zamiast: "pięknaś i niepokalana" - "pięknaś ino po kolana" i tak śpiewało, a inne modliło się do "Pana naszego Jezusa Chytrusa". Jeszcze inne religijne przekręty to "módl się za nami grzecznymi", czy "bądź mi zawsze kupą mocy". W dziecięcych przeinaczeniach prym wiodą oczywiście kolędy: "Gdy śliczna panda syna kołysała", i "Maryję matkę lego" albo "Pan w niebiosach obrażony".

:D :D

renia

Ja śpiewałam ...ile księży zdeechło"... 8)

renia

...zamiast " in excelsis Deo"  :roll:

jukor

Bóg się rodzi, mocno chleje..

renia

...albo :roll: idźcie ofiary do domu... 8)

Albo czyje to słowa? Witam was ciule... :lol:

renia

Jeszcze mi nie pasowały słowa Ma-ryja Panna... 8)

jukor

Cytat: renia w 2014-09-06, 21:16:48
Jeszcze mi nie pasowały słowa Ma-ryja Panna... 8)

Dlatego Panna. :wink: