Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Anulka177

Dasna

http://film.onet.pl/wiadomosci/andrzej-zulawski-w-szpitalu-w-ciezkim-stanie/6jnv3m

Komentarz "dobra rada" pod artykułem.

:shock:
   "Przy raku nalezy sie przyjrzec swojej diecie. Zastanowic sie czego brak w niej, czego nadmiar i poprawic diete. Pomaga raka zwalczyc szpinak, jarmuz i inne ciemno-zielone warzywa. Soki wlasnej roboty. Unikac tluszczow smazonych. Gotowac mieso/rybe lub dusic w duchowce plastry po 10 minut z kazdej strony bez tluszczu. Wyprozniac sie co dzien starannie (pomoc sobie 3 owocami dziennie). Witamina C i A leczy raka. Rak krwi (bialaczka) powstaje np. z wilgoci i plesni, tak wiec uzyc areozolu z selenem i jesc zywnosc bogata w miedz spozywcza oraz zywnosc z cynkiem, witamina P (rutyna - skorki biale cytrusow), witamina B3 niacyna, Mg 300 mg dziennie, sol brudna ma mikroelementy. Czyli 2 x w tygodniu mozna wziac po jedzeniu Multivitaminy, ale najlepiej zrobic badanie krwi na obecnosc i ubytek witamin i mineralow. "

administ

A "anry", "preparat torfowy", "cieciorka" i wybielacz do brudów, to gdzie? :roll: ;)

Zyon

Wlasnie, tak ksiazka Rybczynskiego o raku i anry warta przeczytania? Z tego co pamietam to on twierdzil, ze rak to grzyb chyba.
Work Buy Consume Die

Jarek

Cytat: Zyon w 2016-02-17, 09:30:20
Wlasnie, tak ksiazka Rybczynskiego o raku i anry warta przeczytania? Z tego co pamietam to on twierdzil, ze rak to grzyb chyba.
A zieba co innego pisze , ze rak to dwa grzyby , jeden jest jadalny a drugi trujacy ,czy coś takiego  .

Zyon

Jarek, ty najpierw przeczytaj tego Ziebe, bo bajdurzysz jak potluczony  :lol: Zeby moc cos kontruktywnie krytykowac to trzeba to najpierw poznac, bo inaczej to klapiesz dziobem bezproduktywnie i tylko wiatr produkujesz, moj ty optymalny talibie  :lol:
Work Buy Consume Die

Jarek

Cytat: Zyon w 2016-02-17, 09:51:55
Jarek, ty najpierw przeczytaj tego Ziebe, bo bajdurzysz jak potluczony  :lol: Zeby moc cos kontruktywnie krytykowac to trzeba to najpierw poznac, bo inaczej to klapiesz dziobem bezproduktywnie i tylko wiatr produkujesz, moj ty optymalny talibie  :lol:
Staram sie  tobie dorównać  :lol:
A ty tak siebie krytykujesz .Pisałem ci że ŻO nie dla takich co siebie nie szanują  8) 8) 8) 8) 8)

Zyon

No pisales, pisales, no i co z tego klapania wynika wynika? Wiatru narobiles dookola, pewnie po to zeby rozgonic tego "bonka" co go puszczasz raz za razem  :lol:
Jak mi chcesz dorownac, to wez sie za cos, przeczytaj, dowiedz sie, doksztalc, bo na razie to ino maslo klarowane potrafisz wciagasz choc doktor "zakazal"  :lol:
Work Buy Consume Die

Jarek

Napisz jak doszedłeś do mądrości ,napisz co mam czytać ? Moze napisz co mam jeść ,bym sie nie pogubił , no to zaczynamy .Wielkie dzieki za przysługę ZYON  a tak cie nie doceniałem  :shock:

Zyon

Klapu, klapu, wiatru, wiatru  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

:lol:  dzisiejszy surwiwal 
CytatPonieważ Keepalive znajduje się na odludziu, by z niego skorzystać i by nikt niepowołany nie rozpalał ognia, najpierw trzeba to uzgodnić z zarządcą terenu

administ

Świetnie, wreszcie zrozumieli, że: nie ma Boga prócz Allaha, a Mahomet jest jego Prorokiem. ;)

Diogenes z Synopy

CytatMężczyzna, który naprawiał sąsiadom samochody w zamian za jedzenie, powinien założyć działalność gospodarczą i płacić podatek jak przedsiębiorca – uznali kontrolerzy z urzędu skarbowego. Przesłuchali 17 świadków. Odkryli, że od rybaka, któremu wymienił olej w samochodzie, mężczyzna dostał 10 kg fląder. A od rolnika, któremu naprawił świecę i wymienił klocki hamulcowe, 15 kg ziemniaków i 30 jajek.

http://www.rp.pl/Podatki/303019864-Jak-urzednicy-skarbowi-marnuja-czas-na-drobne-sprawy.html#ap-1

Blackend

Porządek i posłuszeństwo trzeba bezwzględnie egzekwować, bo bezpieczeństwo otrzymują tak jak chcieli.  :D

administ

Wystarczy PiT znieść, ale co wtedy urzędasy skarbowe będą robić? :roll:
Mogą "ściągalnością" VAT-u się zająć, dla przykładu.  8)

Blackend

No jak to tak bez PITu?  :shock:
Dochodowy jest niezbędny do budowy sprawiedliwości społecznej.  :lol: